Execution time: 1030ms

EXCELENT

8.6 / 10
125 recenzii despre Oktal
Info companie
Am adunat şi analizat 125 recenzii ale clienţilor, din surse naţionale şi internaţionale. TrustScore pentru această companie 8.6 / 10 = BUN. Cu 125 recenzii, semnficaţa statistică este mare.
NICI UN ARTICOL GĂSIT -  Adaugă coperta articoloktal.ro

125 RECENZII

Florian Rotaru

10 martie 2010

OKTAL = incredere

desi nu am avut o comanda mare , am fost tratat cu respect , profesinalism si promptitudine ca si client

va multumesc si va doresc mult succes in afaceri

numai de bine

Featured review of Oktal

28 februarie 2010

the fastest

I ordered 2 HDDs late in the evening, and the second day before lunch I had the delivered. With other companies it usually takes a few days.
I also like the order follow-up system, on which I could follow the status of my order.
The guy who called me was OK too.

1 thing not so great, but this has to do with the courier: the guy delivering the HDDs gave me a really weird und unsatisfied look when i gave him a "only" 4 lei tip.

iulian s

4 martie 2010

colaborarea cu elka - oktal

Ma declar multumit:) de Colaborarea cu cei de la ELKA - OKTAL. Eu am cumparat de la ELKA - mai multe PC-ul OKTAL (PE componente) si constat ca sunt prompti si seriosi. Multumiri

4 martie 2010

sunt foarte multumit de proptitudinea cu care am fost servit si de pretul achizitiilor in raport cu calitatea acestora.

produsele au sosit la timp.
voi apela la serviciile d-vs cu prima ocazie.
am recomandat compani Oktal la toti prietenii mei.

28 februarie 2010

Dezorganizare

Amenajarea sediului este un kitsch, deci prima impresie s-a dus..
Poza de pe site era in neconcordanta cu produsul primit, de unde confuzie.
Desi produsul aparea in stoc pe site, el a fost disponibil a doua zi, dupa amiaza.

Andrei

26 februarie 2010

Magazin OK

Doar 4 stele pentru ca nu aveati pe stoc produsul pe care l-am vrut initial .

corneliu

everything was OK

all terms were exactly, like those put on your site and written on order; with delivery, I was also satisfied, from Saturday morning till Monday afternoon, I think it's very good for w.e. days. That's normality

Florin Crihana

Galati

Foarte multumit

Am cumparat de curand un laptop si am fost foarte multumit de pret.
De asemenea am primit prompt raspuns la toate solicitarile pe care le-am avut.
In concluzie am fost foarte multumit si pe viitor cand voi mai dori sa mai achizitionez cate ceva voi avea in considerare si site-ul www.oktal.ro.

Calin Spulber

buni, promti, la obiect

aaaaaaaaaa

Promptitudine, seriozitate ...

Am comandat, am fost sunat. ... , am ridicat coletul, ... , de pe o zi pe alta. Foarte OK

vasile paun

Nou?

Am cumparat un laptop Acer si am senzatia ca nu este nou, era desigilat, foliile erau relipite, acumulatorul, nu era ambalat intr-o punga asa cum vin in mod normal.
As crede ca este un laptop din expunere sau returnat de catre altcineva.

Matei Fatu

22 februarie 2010

I will go to Oktal when i need something

Frome now on when i need PC components Oktal is the first on the list. Dragosi (nice guy) suggested some good PC components I needed.

razvan

19 februarie 2010

rezolva repede

am luat multe de la oktal si sunt multumit

E C

18 februarie 2010

Good customer care, rapid delivery, low prices

I've discovered Oktal 3 years ago when I was searching for a better & low price laptop. Since then, all the IT stuff I have it's from them, even if each time i'm comparing prices with other companies, they manage to keep them low and still provide quality IT equipments. Of course they have minor glitches, but overall I'm satisfied with their services, so I gave them 4 stars.

15 februarie 2010

Good treatment

OK experience

Babata Radu

12 februarie 2010

Foarte seriosi

Produsele au ajuns la timp, exact ce am comandat iar preturile sunt foarte bune.

X

12 februarie 2010

nemultumit

Am achizitionat de la d-voastra janus si novRoad 701-nu au carte tehnica si fisa de montaj, CD la NovRoad 701 nu a fost livrat, a fost pus in schimb al CD pentru alte aparate.
Cu tot respectul sper ca puteti rezolva in cel mai scurt timp aceasta problema
Iulian Harabagiu
0768102810

Dudici Mircea

Unsatisfied

Am primit produsul rapid dar acesta a avut probleme.Am vorbit telefonic cu o persona la service care mi-a spua sa trimit aparatul la firma.Il trimit cu aceiasi firma care l-a adus dar aparatul este refuzat la primire pe motiv ca am trecut valoarea pe bonul de curierat.In acest moment cred ca cei de la receptie erau datori sa ma sune la telefon sa ma intrebe ce problema am.Aparatul a facut al doilea drum la bucuresti si nu amprimit nici o informatienici un telefon din initiativa firmei pentru a ma tine la curent.Ce am aflat este doar ca am sunat eu.Daca am solicitat sa mise spuna mi s-a promis ca voi fi sunat dar nu a facut-o nimeni.Nu va dau nume dar as putea sa o fac .Am dorit acest aparat darfelul cum comunicati ma face sa ma gindesc serios daca sa nu solicit banii si sa inchei afacerea cu dvs.Decizia o voi lua in functie de raspunsul dvs.

Sergiu Chirila

fast and trustworthy

incidently had some shipment issues - problem was solved by the company with one simple phone call - also a verry good respons time on online orders processing.

Lovin Bogdan

11 februarie 2010

e ok.. o mica problema numai

am primit ceea ce am cerut, merge, problema e ca l-am primit fara cateva suruburi in interiorul lui, ceea ce impiedica DVD-RW sa funcioneze corect (zgomot puternic atunci cand copiez ceva de pe DVD si clapita de plastic din exterior ramane deschisa si trebuie sa o ajut). O alta problema este aceea ca un surub de la sursa nu este bun iar cand bag cablul imi cam intra sursa in calculator. Ma asteptam sa il primesc in stare perfecta. In rest sunt multumit :) merge

thanh nguyen

perfect service!!!

I like it!!!

Ovidiu Prisacaru

Excellent

Excellent service and fast delivery

Ion Enache

7 februarie 2010

Salut

Sunt foarte multumit

6 februarie 2010

buni

preturi destul de bune, promptitudinea iarasi. succesuri;) !

Raducanu

2 februarie 2010

super ok

amabili si rapizi , sunt ok

1 februarie 2010

seriozitate , promptitudine , rapiditate

am ramas placut impresionat de informatiile furnizate telefonic si e/m iar comanda a sosit extrem de repede ( a doua zi ) .
produs conform cerintelor cautate de mine si de calitate OK ; apreciez si termenul de garantie ( desi este ingradit de un singur operator - oktal 0 ; imi pare rau ca microsoft office nu este inclus in produs .
in mare , placut impresionat de oktal . felicitari , asa se castiga piata !

Marian Pisc

1 februarie 2010

** (maxim, cu indulgenta !!!)

Bateria de laptop cumparata nu se potriveste decat cu adaptari la IBM X40. Angajati buni, dar logistica deficitara. Reactualizati pozele si codurile de la baterii laptop !!!

Conf. Dr.Ing Marian Pisc

Adrian

31 ianuarie 2010

Excelent

Excelent company, excelent prices, excelent delivery.

Andrei Rusu

31 ianuarie 2010

Promt, rapid, profesionist ... Bravo!!!

Au reactionat promt, rapid, preturi bune, ca atat de repede s-au miscat ca am uitat ca mai vroiam sa mai iau ceva de la ei, dar poate alta data. Plus ca ofera si return back de 300 zile !!!!

Lucian

Profesionalism

Foarte amabili atat la telefon cat si la livrare (am fost la sediul lor pentru ca am dorit sa ridic produsul in aceeasi zi). Continuati tot asa!

Stanciu Marian

Prompt dar cu lipsuri

Excelenta comunicare, livrare prompta dar realitatea dintre produsele de pe site cu cele din stoc este diferita...

angy

Foarte bine

Comanda a venit foarte repede

opreabogdan

29 ianuarie 2010

user oktal

foarte incantat de produse vin sigilate nu ca la alti care le desigileaza si fura diverse piese din cutii ma refer la firmele mari din bucuresti sunteti ok din punctu meu de vedere tinetio tot asa o rugaminte am aduceti mai multe componente si de la alte firme ex placi video etc... multumesc

Traian

27 ianuarie 2010

Oktal Computers

Am comandat un Ps3 slim de la Oktal,si vreau sa spun ca sunt foarte multumit de serviciile lor.Pachetul a ajuns in 2 zile(mai repede decat ma asteptam:) ).Sunt seriosi si iti raspund la orice intrebare ai vizavi de modalitatea de plata,transportul,garantie,etc.Sper sa mai apelez la ei si cu alta ocazie si va recomand sa faceti la fel!

razvan

26 ianuarie 2010

rapiditate in expedierea comenzii

Promptitudine, eficienta, profesionalism. Multumesc

CriO

25 ianuarie 2010

Servicii rapide si de inalta calitate!

Am ales Oktal pt ca, la produsul pe care il cautam, aveau pretul cel mai mic dintre toate e-magazinele.
Reprezentantul Oktal care m-a contactat pt confirmarea telefonica a comenzii a fost dragut si eficient.
Timp de livrare minim.
Produsul a fost ambalat cu grija, atentionarea FRAGIL si instructiunille speciale pe care le-am cerut pt curier au fost scrise cu caractere mari pe ambalaj.
Recomand cu caldura serviciile Oktal!

Cristi

25 ianuarie 2010

Corect

Produsele au fost livrate in timpul mentionat, conform comenzii. Preturile au fost OK, raportat la piata.
Singurul minus care eventual ar fi de acordat e ca in cazul Xtremerului (un movie box-player), nu exista brosura utilizatorului, dar probabil ca e vina fabricantului. Exista o mica brosura descriptiva, dar atat.

Adrian Filip

22 ianuarie 2010

low price and experience

Great job!

Florin Silea

21 ianuarie 2010

Servicii foarte bune

Calculator foarte bun, raport pret/calitate excelent, livrare prompta, comunicare foarte buna

M. S.

21 ianuarie 2010

Seriozitate, profesionalism și promptitudine

Foarte promți chiar și în perioada dintre Crăciun și Anul Nou, când mare parte din concurență nici nu preia comenzi: am comandat Duminică (26-12-2009) un notebook, Luni nu a lucrat importatorul, Marți am finalizat comanda iar Miercuri de dimineață mi-a fost livrat, la aproape cel mai mic preț de pe piață - spre exemplu, cu 20% mai mic decât la e-mag.ro. Sper să continue să-și trateze clienții în aceeași manieră și când vor avea talia acesora din urmă.

daramus

20 ianuarie 2010

multumit

Promptitudine, eficienta, profesionalism. Multumesc Oktal!

pohl zoltan

19 ianuarie 2010

Neseriosii

Este o firma Fantoma! Am comandat componente pe 15.12.2009 iar nici in 27.12.2009 nu au sosit!Colaboratorul de pe linia telefonica e un mascarici care m-a luat la misto. Nu se poate asa ceva oamenii buni! Am dorit sa platesc in lei peste 800 pe componente.

Dica Cornel

18 ianuarie 2010

Foarte seriosi si amabili

Foarte seriosi si mi-am configurat un sistem care ma dus cu 2 milioane mai ieftin decat la emag bravo. Va voi recomanda mai departe si cu siguranta am sa mai apelez la servicile dvs.

zoo

18 ianuarie 2010

Ru-si-ni-ca!

Nu sunt hoti dar sunt mincinosi de-a binelea!Cred ca e o firma fantoma din Bucuresti! Mie nici pana in ziua de azi nu mi-au sosit componentele pe care le-am comandat acu' 20 zile!

10 ianuarie 2010

Foarte multumit de servicile acestei compani

Am comandat si am primit la timp ceea ce am cerut la pretul la care m-am inteles si in plus fara sa platesc trasport, pe scurt .... f multumit .

Silviu Vlasceanu

8 ianuarie 2010

Multumit

Au printre cele mai mici preturi. Livrarea este rapida, insa nu cea mai rapida (CEL.ro). Stocul in care scrie pe site ca se afla produsele ("in stoc") este, de fapt, stocul furnizorilor, ceea ce face ca o comanda sa fie livrata a doua zi cel mai devreme.
Amabili la telefon, se pot proba produsele. Mai multe linii telefonice ar fi binevenite.

Vlad T.

7 ianuarie 2010

No 1!

foarte multumit, sunt cei mai rapizi cand vine vorba de livrare

Alex S.

1 ianuarie 2010

foarte multumit

cele mai mici preturi, costuri livrare zero, give-back garantat Oktal de 30 de zile de la cumparare no questions asked. livrare rapida, peste noapte, facturare exact dupa cerintele clientului. cu aprecieri pentru customer suport dlui Octavian Jeles. worry free e-buy. merci oktal!

28 decembrie 2009

Cei mai buni

Totul a mers perfect

Robert Morosan

So-So

I ordered 2 items, one was not in stock, so de delivery was a little delayed. What i didn't like was that the status of my order was not modified on the site, and i wasn't informed by e-mail, but i had to call them a few times, and also the shiping company they used, to find the status of the order.

seriosi

Desi coletul pe care mi l-au trimis continea o placuta de memorie mai putin fata de cat am comandat si platit, am sunat la ei si a doua zi am primit-o fara probleme. Poate se mai intampla si in cazul altor magazine, dar au actionat corect si in concluzie sunt multumit. Preturile sunt ceva mai mici fata de alte magazine on-line. Recomand!

Promptitudine si seriozitate

Am fost placut surprins de promptitudinea cu care mi s-a preluat si livrat comanda iar produsul nu are nici o problema. Tineti-o tot asa!

Remus N.

12 decembrie 2009

SSD 40Gb

Am comandat in cursul zilei un SSD 40gb si l-am ridicat in aceeasi zi de la sediul firmei! Foarte prompt.

Sorel Toma

11 decembrie 2009

Foarte in regula. Tineti-o tot asa.

Pret bun;
Super-Promptitudine;
Conditii comerciale superioare altora;
Amabilitate.

Nadina Predescu

Serviciu prompt, preturi competitive

De loc de neglijat ca pt. comenzile peste 500Ron livrarea e gratuita. Foarte multumita, sigur voi mai comanda de la ei pe viitor.

Laura Voichita

Reasonably satisfied

The overall service is ok. I bought a mobile phone which is fine but the power cord had a UK plug!!! The plug should have been EU type!!! This was the only complaint I have.
Anyway, I had an adapter so problem solved!

Laura

Liviu Moise

9 decembrie 2009

Servicii bune, personal serios, respectabil, informat, operativ, dornic sa ajute

Oktal (elka) este o firma serioasa de la care am cumparat de multe ori.

Am avut intotdeauna motive sa fiu multumit.

Un singur minus: nu accepta plata cu cardul, ceea ce este neplacut in situatia in care electronicele cumparate sunt in general scumpe. Nu stiu de ce nu se rezolva problema.

florin

Excelent

Promptitudine, eficienta, profesionalism. Multumesc Oktal!

Mihai

9 decembrie 2009

O astfel de relatie cu clientii... DA!

Nu am ce sa le reprosez acestor oameni; chiar si cand au fost mici incurcaturi, felul in care au rezolvat problemele nu poate fi decat demn de lauda. Sigur voi mai colabora cu ei in viitor. :-)

marius marius

5 decembrie 2009

marius

nimic de reprosat

Lucian Halus

4 decembrie 2009

Profesionisti

Buni profesionisti, marfa diversificata.

Mihai

4 decembrie 2009

Livrare ok in timpul convenit.

Serviciu corect.

Creivean Nicolae

3 decembrie 2009

Super

Am comandat telefonic si comanda mi-a fost livrata chiar in avans cu o zi fata de asteptarile mele.

Raul Kling

2 decembrie 2009

Comanda onorata foarte bine

Comanda mea a fost onoarata conform cu intelegerea initiala. Produsul a ajuns in conditii foarte bune. Comunicarea pe care am avut-o cu dv. intre ziua comenzii si ziua livrarii a fost buna. Pretul produsului a fost mai mic decat cel afisat pe situl oficial al companiei producatoare. Va voi recomanda si altora.

Cristian

2 decembrie 2009

Rezonabili

Servicii bune, produse asemenea. Foarte misto faptul ca pt comenzi de peste 500 RON, transportul este gratuit. Util pt cei care nu considera fair suma ceruta de curieri si care in timpul zilei lucreaza, neputandu-se deplasa la sediul OKTALilor.

Preturi sub nivelul pietei la multe produse, in special playere HD.

Minus: sediu unfriendly.

Ionut

1 decembrie 2009

Comanda si livrare foarte bune.

Produsele comandata au fost livrate in 24 ore de la confirmarea stocului.
O mica problema a fost cu faptul ca cel care a livrat produsele nu a avut sa imi dea rest la suma pe care i-am dat-o, asa ca a trebuit sa renunt la aproape 8 RON, totusi nu e o mare problema.

joco88

1 decembrie 2009

aceasta companie este foarte buna

azert tetszik ez az uzlet mert aranylag hamar es jo minosegben olcson leszalitottak az arut!a jovoben is innen rendelek!nagyon meg vagyok elegedve.

Falk Eduard

30 noiembrie 2009

good service

short time delivery, nothing important to complain, maybe the on-line status of the delivery can be improved, e.g. not all the items ordered were reflected by online status of delivered goods , but delivery was according to order, so I would say it is OK

Andrei

30 noiembrie 2009

good service, good prices

all went well, delivery on time, prices among the best on the market

liviu balanescu

28 noiembrie 2009

promptitudine seriozitate profesionalism preturi avantajoase

o firma cu traditie

Bogdan

28 noiembrie 2009

excelent

I had a very good experience with this company, the merchandise was ok, and it arrived fast.

Seb Coz

excellent

fast product delivery

Puiu

LAPTOP MSI VR630

Super laptop , excelent pret, transport exepional.
Foarte multumit.

iustin

CALITATE

Asistenta in vederea achizitionarii produsului a fost buna, pretul mai mic decat la alte firme, si finalizarea comenzii rapida si fara probleme.

Berdei Cristian

25 noiembrie 2009

excelent

au fost foarte cooperantzi avand in vedere ca am comandat o componenta care nu se potrivea cu sistemul meu shi au acceptat sa imi dea altceva in shimb fara nici un fel de "comentarii", tipice comerciantzilor romani.

Robert Romila

23 noiembrie 2009

Buna colaborare

De aproape 9 ani am cumparat de la Elka si nu au fost probleme cu livrarea sau cu calitatea produselor.

c

rapid si sigur

foarte rapid si totul a fost asa cum scria pe site

Horatiu

marfa cu ... ascunzisuri

Totul a fost OK, mai putin faptul ca la livrare un produs era desigilat, cutia murdara si indoita, sub motivul ca este ultimul. De la a fi ultimul pana la a fi desigilat, este o foarte mare diferenta.
Situatia s-a rezolvat pe loc, dar ramane .... impactul de incercare de a vinde ceva ce nu mai corespunde unui produs 100% NOU.

Ioan

Excelent: produse + servicii

Excelent: produse + servicii

Ciobotaru Liviu

20 noiembrie 2009

Serious, excelent price/quality products

I never had a problem reciving my products, always the next day. The waranty system is excelent, the prices smaller than other companies up to 15 percent.

Daniel

16 noiembrie 2009

Profesionalism

Promti in raspunsuri, rapizi si eficienti, respect pentru promisiunea facuta clientului.

Andrei Sima

13 noiembrie 2009

Profesionalism

Desi s-a ivit o problema cu comanda facuta, ea a fost rezolvata eficient de catre unul dintre consultantii de vanzari !

Stefan Mihail

12 noiembrie 2009

Delivery taxes a little big...

The delivery taxes are a litte big.

Laura

7 noiembrie 2009

Colaborare buna

Produsul a fost disponibil la o zi de la data la care trebuia sa-l ridic dar sunt multumita de serviciile firmei.

calin maxim

7 noiembrie 2009

ok

marian G

27 octombrie 2009

comunicare,amabilitate,promptitudine

in primul rand am apreciat faptul ca se comunica,amabilitatea operatorilor si faptul ca am primit coletul in termenul specificat.
in comparatie cu alte experiente asemanatoare unde comunicarea se rezuma la principiul "nu sunati, deschidem noi usa din cand in cand" si erau surprinsi sa descopere ca au o comanda, cei de la oktal merita 5 stele fara probleme.

26 octombrie 2009

Servicii peste medie

Livrare Xtreamer in aceeasi zi cu comanda, in interval de 4 ore, cu toate actele in regula.

Eugen

26 octombrie 2009

Good customer service.

Good customer service. Quick reply to online order.
Very nice sorting and filtering of products on website. More pictures of products could help.
Only 4 stars because of a little payment misunderstanding witch could be avoided.
All's well when ends well.

Paul

Very good

Good services

Catalin Iacob

22 octombrie 2009

Relatia cu clientul lasa de dorit

Am achizitionat 2 produse in valoare de 486 lei, am primit proforma pentru suma respectiva, insa la livrare mi s-a adaugat si o taxa de livrare de care nu am fost anuntat(problema nu o reprezinta taxa propriuzisa, ci faptul ca in tot procesul de comanda nu exista vreo informatie cu privire la ea, singura referinta se gaseste in pagina Despre livrare si plata).
La 10 minute dupa confirmarea telefonica a comenzii, am revenit cu un telefon pentru a mai adauga un produs la comanda,( un card microsd) ramanand a fi contactat daca sunt probleme. Cardul nu a fost livrat, si se pare ca nu a fost inregistrata cererea, deoarece pe factura finala au ramas cele 2 produse si taxa de livrare, iar eu nu am mai fost sunat de nici un angajat.
In rest, sunt foarte multumit de promptitudinea cu care s-au livrat cele 2 produse.

16 octombrie 2009

Review of Oktal

The most cheap computer components and accesories store in Bucharest, that delivers in maximum 24 hours at their adress. I don't know how they are at delivering at home, because it's fun to go and collect the products from their location, and I always do so.
They always have a product they list. No extended waiting time.
Especially extremely reliable when buying printer catriges.

Florin Novac

16 octombrie 2009

Excelenta comunicare pentru prima comanda

Am fost contactat de departamentul vanzari in aceeasi zi in care am facut prima comanda pe site-ul www.oktal.ro. Mi-a fost comunicat ca dupa 2 zile voi primi produsul si asa a fost. Ma declar pe deplin satisfacut de achizitia facuta si de modul in care am colaborat pentru aceasta comanda. Cu siguranta voi mai achizitiona de la www.oktal.ro.

15 octombrie 2009

Quick and easy. Best price. Good support!

Nice, quick and easy! Everything was ok! I like that the payment was done at receiving of the package and not before.Also, phone support - super!

C

13 octombrie 2009

Rapiditate si eficienta

Totul a decurs excelent, de la preluarea comenzii si pana la predarea ei(respectiv ridicarea de la sediul oktal). Felicitari!

9 octombrie 2009

Memorii USB

dupa ce am primit confirmarea comenzii, in mai putin de 24 de ore mi-a sosit comanda la usa...
Super echipa.... Tineti-o tot asa!

8 octombrie 2009

Functionalitate

Produsul a fost bun si curierul cunostea orasul.

Parvu Dan

8 octombrie 2009

Fast and efficient

The computer component that I ordered (and btw wasn't available at most of the other companies) was ready for pick-up the next day (I ordered it around 11pm). The payment was quick and without incidents, and the people there were amiable. The warranty recieved lasts a good 24 months, I just hope I won't have to use it :)
All in all, a good tight-knit company.

radu zaporojan

7 octombrie 2009

servicii ok raspunsuri ok

sunt multumit de serviciile lor, este o doua colaborare si voi mai apel la ei. ii recomand cu placere pentru modul de tratare a clientilor, pentru modul de incercare de rezolvare a cerintelor clientilor. succes si macar o raza de soare in mizga din jur :)

7 octombrie 2009

Servicii OK

Personal amabil, livrare prompta. Unele produse sunt neactualizate cel putin ca pret / stoc

A fost acest rating folositor?  Da / Nu (Report abuse)

Avem și mai multe rating-uri

Vizionează toate 125 rating-urile

bvpaulo

22 noiembrie 2008

Am cumparat un laptop Toshiba sapt trecuta de la ei, probabil ultima bucata din acel model. Nu l-am gasit pe stoc decat la Oktal, si treaba faina, dupa ce l-am comandat eu, terminandu-se stocul...

Oktal
ELKA OKTAL GROUP
Laptop, notebook, calculatoare, aparat foto, componente IT , electronice, accesorii si periferice la pret foarte bun numai la OKTAL. In magazinul nostru gasiti mereu promotii si reduceri noi.
Company:
125 RECENZII
Number of mentions:
no mentions
Add/change company info
found this review useful. Agree? 0 A fost acest rating folositor?