Execution time: 422ms

NICI UN ARTICOL GĂSIT -  Adaugă coperta articolHiperstore srl

2 RECENZII

21 aprilie 2009

super profi

am comandat, m-au sunat sa confirm, au trimis, am primit. totul a mers atat de simplu si de normal, asa cum ar trebui sa mearga de fapt pest toata treaba cand cumperi online.

23 februarie 2009

Parca n-ar fi romani

super magazin. nu au foarte multe haine au numai din astea simple, dar is super profesionisti. trimit mailuri cand pleaca marfa, te suna sa te intrebe daca a ajuns daca sti multumit, marfa vine repede, au totul pe stoc. 5 stele cu felicitari.

DISTRIBUŢIE RATING

surse

trustpilot utilizatori (2 Recenzii)

Hiperstore srl Support

About this company

Afli ultimele promotii si reduceri ale magazinelor online de imbracaminte, accesorii, bijuterii, cosmetice, lenjerie si cadouri din Romania.

Contact information

Romania

Alternatives to Hiperstore srl

455 reviews

Best Trade

Dragos M : "Am cumparat un Delonghi Lattissima creamy white de care sunt fff multumit. Am fost avertizat de la inceput ca poate ajunge in 3 saptamani, deoarece er" Citeşte mai mult

19 iulie 2010
50 reviews

Biro

Dragos B. : "Promptitudine in raspuns & expeditie, amabilitate in comunicare. Jos palaria! " Citeşte mai mult

19 august 2010

Lacrimma : "Am comandat pentru prima data, s-au miscat foarte repede cu livrarea comenzii, produsele au fost ambalate f bine si am primit si un cadou de bun venit" Citeşte mai mult

6 octombrie 2009

cadouri · ceasuri · cosmetice · imbracaminte · magazine online Adaugă categoria

Download TrustGuard

Fă distincţia între companii bune sau rele când foloseşti Google.

Access information from Trustpilot in your google searches.

Download TrustGuard
found this review useful. Agree? 0 found this review useful şi