Execution time: 1076ms

EXCELENT

9.3 / 10
317 recenzii despre Evomag
Info companie
Am adunat şi analizat 13 articole din presă şi 317 recenzii ale clienţilor din surse naţionale şi internaţionale. TrustScore pentru această companie 9.3 / 10 = EXCELENT. Cu 317 recenzii, semnficaţa statistică este mare.

Evomag - Featured story - 13 articole găsite online

Vezi toate articolele  |  Adaugă
  (2 martie 2010)

Jucatorii din e-commerce estimeaza ca valoarea acestei pietei va ajunge la un miliard de euro cel mai devreme in 2014, cu patru ani mai tarziu decat ara­tau studiile...

317 RECENZII

Mass Media

Comertul electronic nu va atinge miliardul de euro pana in 2014

www.financiarul.com

Publicat de   (2 martie 2010) (Report abuse)

PC pentru mamaia şi tataia | EVZ.ro

www.evz.ro

Fără mouse şi tastatură, Acer T230H primeşte comenzi prin „touchscreen”. Astfel, folosirea calculatorului poate deveni mai simplă pentru cei mai în vârstă.

Publicat de   (27 februarie 2010) (Report abuse)

Test pe primul laptop 3D din lume: merită banii? | EVZ.ro

www.evz.ro

EXPERIENŢĂ. Pentru 2.700 de lei, cu o pereche de ochelari speciali şi un laptop Acer, poţi simţi că intri cu totul într-un joc sau într-un film, iar fotografiile personale prind viaţă.

Publicat de   (20 februarie 2010) (Report abuse)

Optimism: Seful evoMAG estimeaza ca piata de comert online creste in 2010

www.wall-street.ro

Desi analistii estimeaza ca 2010 va fi un an mai greu pentru e-commerce-ul autohton, retailer-ul online de produse electro IT evoMAG.ro crede ca piata de profil va creste cu cel putin 30%.

Publicat de   (15 februarie 2010) (Report abuse)

Nexus One, în România cu 600 de euro | EVZ.ro

www.evz.ro

Telefonul produs de Google şi HTC se vinde şi în România de câteva zile, dar numai prin intermediul magazinelor on-line, de categorie mică şi mijlocie. Unul dintre acestea este EvoMag.ro, care a adus Nexus One la un preţ de 2.499 de lei.

Publicat de   (15 februarie 2010) (Report abuse)

1.000 de site-uri noi de e-commerce s-au inscris anul trecut

www.financiarul.com

Dupa ce mai multe grupuri media si alti publisheri s-au retras in 2008 din sis­temul de monitorizare a traficului pe internet trafic.ro, anul trecut a adus peste 1.000 de site-uri noi de e-commerce.

Publicat de   (20 ianuarie 2010) (Report abuse)

Retailerul EvoMag.ro a obtinut venituri de 4,8 mil. euro in 10 luni

www.zf.ro

Retailerul online EvoMag.ro a obtinut venituri de 4,8 mil. euro in ultimele 10 luni.

Publicat de   (8 decembrie 2009) (Report abuse)

Evomag estimeaza vanzaƒri de 0,8 mil. euro in Decembrie - Money.ro

www.money.ro

Evomag.ro, unul dintre principalele magazine online, administrat de compania Evolution Prest Systems, estimează pentru luna decembrie vânzări de 0,8 milioane de euro, în creştere cu 30% comparativ cu o lună normală de vânzări.

Publicat de   (1 decembrie 2009) (Report abuse)

Piata de comert electronic poate cresŸte in 2010 cu peste 50% - Money.ro

www.money.ro

Piata localaƒ de comert electronic poate creste anul viitor intre 30% sŸi 55%, spun principalii jucaƒtori din acest domeniu, pe fondul migraƒrii mai multor companii caƒtre online.

Publicat de   (30 noiembrie 2009) (Report abuse)

EvoMAG vizeaza afaceri de 7 milioane euro | It&C

www.financiarul.com

Compania Evolution Prest Systems, care administreaza magazinul on-line evoMAG, s-a orientat anul acesta spre castigarea cotei de piata, urmand ca de anul viitor sa se concentreze pe obtinerea profitului.

Publicat de   (24 noiembrie 2009) (Report abuse)

Clientul roman al magazinelor on-line imatur de acum 5-10 ani

www.financiarul.com

Principalele caracteristici ale clientului magazinului on-line sunt varsta intre 18 si 45 de ani, educatia peste medie, gradul de informare, lipsa timpului, dar si prefer

Publicat de   (18 noiembrie 2009) (Report abuse)

evoMAG.ro introduce plata online cu card. Contributie la promovarea comertu

www.comunicatedepresa.ro

Bucuresti- 13 Octombrie 2009 - evoMAG.ro, unul dintre cele mai importante magazine online de IT&C din România, implementeaza cu ajutorul integratorului de soluţii pentru comerţ electronic GECAD ePayment plata online cu cardul.

Publicat de   (13 octombrie 2009) (Report abuse)

Găsit online

Seriosi si amabili !

www.evomag.ro

Multumesc pt produsele pe care mi le-ati recomandat, sunt multumit de ele si voi cumpara in continuare de la voi!

Publicat de   (14 aprilie 2009) (Report abuse)
glavan leontin

8 martie 2010

-10

INREGULA SI DE RECOMANDAT; totusi nu au stiut sa-mi spuna daca produsul este made in china sau made in japan; sunt totusi aproape 1000 euro ,justificata pretentia!

Featured review of Evomag

Catalin V.

25 februarie 2010

Comportare buna, asa cum este normal sa fie

Produsele au ajuns, ce-i drept, +1 o zi intermediara intarziere, de pe alte site-uri de regula, daca comand pana in pranz, pleaca coletul in ziua resepctiva si ajunge a doua zi la mine. dar a fost okay si asa, preturile nu mai mari ca in alta parte, dar nici mai mici, monitorizare atenta a fiecarui pas din tranzactia asta, am fost informat via email si sms de fiecare schimbare in statusul comenzii, ceea ce a fost ok. practic data viitoare voi alege iar evomag, daca stocurile de la ceilalti competitori ai lor ma vor forta sa fac asta, sau daca vor avea norocul sa-i aleg pe ei primii cand voi incepe sa caut un produs anume. :))
tineti-o tot asa, e de bine oricum...

cringus vasile

6 martie 2010

operativitate si multa intelegere

la prima comanda am asteptat cam mult timp (7-8) zile , pina a fost trimisa comanda. Nu stiu motivul, pt ca nici nu am fost contactat, dar pe parcurs intreaga echipa evomag cu care am luat legatura ,au raspuns prompt ,si au rezolvat problema pe care am avuto , fara nicio ezirare.Pe scurt: am comandat toate componentele necesare pt echiparea unui PC , dar memoria ram ZEPPELIN nu a fost compatibila cu placa de baza GIGABYTE ,asa ca am luat legatura cu departamentul service , le-am spus problema , si am solicitat inlocuirea acesteia cu o memorie ram KINGSTON . Evomag nu a ezitat niciun moment, asadar a fost inlocuita piesa respectiva, iar acum pot sa spun ca functioneaza corect si la capacitate, si din acest motiv , nu pot decit sa va multumesc, pe parcurs sper ca vom mai putea colabora, si recomand tuturor prietenilor mei , cit si celorlalte persoane , sa aleaga EVOMAG , si aveti de la mine nota maxima  5

Liviu Chis

5 martie 2010

Cei mai buni pana acum!

Multumesc domnisoarei sau doamnei care m-a sunat, Simona cred, pentru ca m-a ajutat sa aleg optiunea cea mai buna de intrare in posesie a produsului comandat. Sunt incantat de sistemul de feedback furnizor-client pus la dispozitie de Evomag. Sunt convins ca o sa mai apelez la serviciile voastra! Multa forta de munca, Evomag!

Cu respect, Liviu Chis

Ninel

4 martie 2010

PROFESIONISTI

Urmarirea comenzii se face excelent ai tot timpul informatii despre starea comenzii, si eventualele probleme sun rezolvate elegant fara multe telefoane (Ex. Eu am platit comanda cu OP prin banca dar din greseala pe comanda a ramas bifata casuta cu plata ramburs , si normal cand am vrut sa ridic coletul de la FAN CURIER mi-au cerut contravaloarea comenzii. Am sunat la EVOMAG si in 15 min s-a rezolvat problema ) 5 stele cu felicitari.

4 martie 2010

foarte buni

fara comentarii

Taus Victor

3 martie 2010

Echipa de nota 10

Produsul a ajuns la 3 zile dupa ce comanda a fost facuta.Am fost anuntat atat telefonic cat si prin email-uri in permanenta de consultantul de vanzari.Produsul a fost livrat in conditii bune.NU au fost probleme.

3 martie 2010

foarte buni

fara comentarii

ioan

27 februarie 2010

Dezamagit de livrare si garantia oferita

Nu mi s-a livrat produsul la adresa comunicata in ziua stabilita. A trebuit sa ma prezint personal la sediu pentru a ridica comanda. Produsul nu avea garantia "no matter what", desi mi s-a spus telefonic ca este oferit acest tip de garantie.

Sorin Anghelus

super profesionisti

Foarte multumit de serviciile dumneavoastra. Foarte promti, seriosi si profesionisti. Multumesc !

Adi

Comanda Laptop

Mi-a placut si de domnisoara care a preluat comanda, si de baiatul care mi-a adus-o. Forte politicosi.

Rapizi

Foarte ok si rapizi. Produse de calitate

Liviu

Apreciere servicii Evomag

Am cumparat de mai multe ori on-line de la aceasta firma si au fost prompti si seriosi de fiecare data.
Gama de produse e foarte bogata si preturile sunt in general dintre cele mai mici.

Albu Valentin

25 februarie 2010

cel mai ieftin de pe piata

ieftin, usor de comandat si platit, livrare rapida si prompta
multumesc echipa evomag

Radu Eugen

Prima tranzactie

Totul ok! Promptitudine, informare la timp. Bravo lor!

Bitica Alexandru

24 februarie 2010

livrare rapida

Produsul a ajuns urmatoarea zi dupa comanda. Servicul de SMS este foarte util pentru urmarirea comenzii de cand o faci si pana cand iti ajunge produsul. Sunt foarte multumit de serviciile companiei.

Ciprian

23 februarie 2010

Stocul corect afisat, plata cu card functionala.

Livrare rapida, interfata utilizator bine structurata (adrese multiple, facturare pe srl sau persoana fizica) + optinea de a primi prin sms informatii in timpul procedurii de livrare.

p serban

1-service mizerabil !

La luat banii (faza de vanzare) toate firmele de comert on-line sunt prompte. La service...mai vedem noi! Este si cazul evomag. Dupa ce ca au un sistem de reparatii in garantie greu de calificat in termeni urbani (te obliga sa trimiti pe cheltuiala ta toate produsele defecte la Bucuresti -fie la o reprezentanta fie la service magazin ) cand patzesti necazul incep manifestarile tipice comertului romanesc .
1. nu raspund la telefoane cu zilele (eu am sunat de cel putin 30 ori in 3 zile consecutive).
2. nu raspund pe IM (cu toate ca figureaza on line)
3. cand in final reusesti sa dai de cineva ,respectivul e nervos, nepoliticos si te si minte fara rusine.
Eu am expediat un monitor Samsung T220 pe 16.02 , am primit confirmarea de la curier ca a fost livrat pe 17.02 la ora 14.10 , iar pe 22.02 , dupa 2 ore de telefoane si certuri mi s-a spus sa am rabdare ca abea a ajuns !
Domnilor, comert inseamna nu numai sa dai de fraieri si sa le iei banii, ci si servicii in si post garantie ! Ma ingrozesc la gandul ca mai am 2 ani de garantie la evomag...Avand in vedere ca monitorul echipa o statie de lucru profesionala, maine ma duc sa cumpar altul la care sa am service-ul in orasul de resedinta . Aviz amatorilor de cumparaturi on-line!

Ascunde răspunsul companiei

Buna seara, Imi pare rau sa citesc cele scrise de d-voastra. M-ati sunat personal, v-am raspuns, am revenit cu telefon in 30 minute dupa cum v-am comunicat dupa ce am cautat produsul (trimis fara informare catre ce departament s-a trimis), nu mi-ati raspuns la telefon. Acum 10 minute iar v-am sunat de 2 ori. Produsul este in service asa cum vi s-a comunicat. A ajuns la noi Joi (17.02) iar azi este Luni (22.02), deci este la noi de 3 zile lucratoare. Nu inteleg nemultumirea d-voastra cand un produs este de 3 zile la noi si produsul este deja in service-ul Samsung acolo unde putea fi trimis si de catre d-voastra si chiar in resedinta de judet. Ca atare cele comunicate de d-voastra le consider inselatoare. Va vom tine la curent cu stadiul produsului aflat in service. Ca o informati suplimentara, ati trimis produsul pe cheltuiala d-voastra pentru ca asa ati considerat, noi NU v-am comunicat acest lucru. Scrie clar pe site ca suportam costurile de tranport conform legii. Multumesc. Patrascu Mihai mihai@evomag.ro

ioana enache

Servicii de calitate

Cumpar pentru prima data si am fost placut surprinsa de usurinta cu care am obtinut informatia de care am fost interesata si amabilitatea personalului.
Va doresc mult succes in continuare.

Ovidiu Simion

20 februarie 2010

Inceput promitator al unei 'relatii' de lunga-durata

Rapiditate, profesionalism, garantia produsului pe care l-am cumparat: de 24 de luni, fata de 12 (cat are concurenta), sistemul de instiintare a clientului foarte bine pus la punct, stocul produselor e afisat in timp real pe site, curierii foarte de treaba, pretul onorabil. Toate bune si frumoase.

Capalna Simion

19 februarie 2010

OK

Servicii prompte, produse de calitate la preturi rezonabile !!

Angela

19 februarie 2010

de nota 10

calitatea ambalarii produselor este garantata, in plus livrarea e cit se poare te rapida,deci isi merita cit mai multi clienti.

18 februarie 2010

colaborare excelenta !

reactie prompta imediat dupa efectuarea comenzii. contact foarte bun pe parcurs. livrare rapida si treaba bine facuta! voi recomanda cu siguranta Evomag, asa cum la randul meu tot prin recomandare am ajuns la dvs.

Marian Arapu

18 februarie 2010

Servicii prompte

Onorarea comenzii s-a facut in termenul de timp afisat pe site.
Am ridicat comanda de la sediu, personalul prompt si rapid.

adi bocu

adi bocu

ION MIHAI

17 februarie 2010

de incredere

am comandat, am platit, am ridicat produsele! SIMPLU USOR SI REPEDE !

ALEX

16 februarie 2010

EXCEPTIONAL

EXCEPTIONALI
STIU SA-SI RESPECTE CLIENTII SI SA SII PASTREZE CEEA CE IN ZILELE ASTEA PUTINE FIRMEE FAC ASA CEVA
SPER SA RAMANA ASA IN CONTINUARE

kiron

15 februarie 2010

part. 2 dupa comanda

am fost sunat dupa recenzie de catre persoana care se ocupa cu acest lucru ptr. mai multe lamuriri, de apreciat acesta actiune dar sper ca acest lucru sa se transpuna si in realitate ptr. o mai buna colaborare pe viitor pina atunci 3*

15 februarie 2010
Ascunde răspunsul companiei

Buna ziua, Asa cum mi-ati comunicat si telefonic, aveti dreptate. Greseala ne apartine si ne asumam raspunderea pentru aceasta neplacere. Va rog sa acceptati scuzele noastre. Greseala am corectat-o in sistem. Va multumesc, Patrascu Mihai mihai@evomag.ro

Tzapu

13 februarie 2010

Servire prompta si plina de profesionalism

Livrari rapide, profesionalism si produse de calitate la un pret bun

Istvan

13 februarie 2010

Serviciu de nota 10

Am comandat tastatura Logitech K350 de la ei, foarte putine firme avand-o in stoc, chiar si la ei era doar in stocul furnizorului. Feedback foarte rapid, livrare la fel. Am plasat comanda miercuri seara, joi mi s-a comunicat ca se proceseaza si ca tastatura e in stocul furnizorului, iar sambata dimineata l-am si receptionat.

10 februarie 2010

Firma serioasa. Bravo.

Am comandat, au livrat prompt.
Produse de calitate, sigilate.
Tot ceea ce poti sa ceri de la o firma de e-commerce.
Bravo.
Sa o tineti tot asa.

Sorin Soanca

9 februarie 2010

Client multumit

Multumesc pentru livrare, prompta si profesionista.
Felicitari!
Sorin Soanca

Mihai S

5 februarie 2010

Profesionisti, Seriosi, Rapizi

Am devenit un client fidel evomag datorita preturilor foarte bune si calitatii serviciilor.

costi

3 februarie 2010

super! ieftin si rapid

servicii excelente

saftoiu mihai

1 februarie 2010

o firma de top in comertul on line

foarte buna comunicare ,livrare la timp a comenzii

Nicu

30 ianuarie 2010

Sevicii foarte bune

Am ridicat produsul conform intelelgerii fara probleme. Recomand evomag celor care cauta produse la preturi ok.

Pisica Gabriel

29 ianuarie 2010

Preturi bune si promtitudine maxima!

Au preturi competitive, iar serviciile sunt de foarte buna calitate.
Va multumesc!

Mohora Alexandru

29 ianuarie 2010

Promptitudine si profesionalism

Servicii excelente si profesionalism desavarsit. Recomand Evomag cu caldura. Produsul a sosit in stare excelenta a doua zi si am fost tot timpul informat asupra comenzii. Bravo!

Radu

28 ianuarie 2010

Cumpar de la evomag pentru ca sunt seriosi.

Singura diferentiere fata de alte magazine: seriozitatea( si aici intra, site-ul, prezentarea produselor,etc.) Sper sa ramana cel putin la acelasi standard. Succes! Va mai trec pragul ....virtual! Sa zicem offtopic, le-am cerut ajutorul pentru o problema legata de un produs cumparat din alta parte, au fost cu mult mai rapizi in raspuns decat importatorul direct.

Vali Patranescu

evoMAG - in avantajul clientului

Au un timp foarte scurt de procesare a comenzilor, majoritatea produselor sunt in stoc (sau pot fi aduse foarte repede de la furnizor). De asemenea, este un magazin cu o oferta variata si preturi bune. Nu pierzi timpul la cozi: ai platit, ai ridicat produsul, toate in acelasi loc. Recomand!

Olga

Promtitudine si seriozitate _recomand

Produsul a ajuns in 2 zile. Un customer service excelent. Recomand cu placere.

Andrei Baciu

26 ianuarie 2010

Foarte bine

Comunicare excelenta. Tot timpul am fost tinut la curent cu situatia comenzii mele.

nathalia

22 ianuarie 2010

excelent

sunt foarte multumita de serviciile oferite.au raspuns prompt si au dat dovada de profesionalism

Vlad

15 ianuarie 2010

Excelent !

raspuns prompt, adus in termenul cerut (sub 2 zile), profesionalism

DAniel

8 ianuarie 2010

DEZAMAGIRE TOTALA

Am comandat un hdd Segate de 1Tb si dupa cum eram obisnuit trebuia sa primesc sms despre starea comenzii....am asteptat pana a 2-a zi si degeaba....pana la urma am luat legatura cu Simona pe messenger...si abia apoi am primit sms pt preluarea comenzii....am cerut niste niste informatii legate de un alt hdd WD tot de 1Tb....si mi-a fost recomadat cel de la WD...ma incanta ideea ca se putea modifica si comanda, dar avem unele neclaritati la viteza de scriere...am cerut niste informatii....si mi-a dat o adresa de mail unde sa trimit neclaritatile mele....dar nu mi-a raspuns nimeni,iar in urmatoarea zi la pranz vazand ca nu am fost contactat si grabindu-ma pt ca aveam nevoie urgent de hdd....am luat din nou legatura cu Simona insa de data asta abia raspundea la mesaje cu intervale foarte mari de timp...am zis ca daca dau telefon voi rezolva situatia si nu voi mai pierde timpul asteptand raspunsuri dupa zeci de minute la mesajele mele....insa surpriza la telefoane nu raspundea nimeni.....de nervi am inceput sa dau buzz-uri la greu si pana la urma mi-a raspuns...si i-am zis sa-mi finalizeze comanda asa cum am facut-o pt ca pierd timpul asteptand niste informatii circa 24 de ore....am comandat mai multe produse de la Evomag si de fiecare data nu au fost probleme, dar de data asta vreau sa spun ca m-au umplut de nervi....in concluzie SUNT DEZAMAGIT de PROMPTITUDINEA cu care am fost TRATAT.....sper ca pe viitor nu se va mai intampla...pentru ca altfel voi fi nevoit sa nu mai cumpar de la EVOMAG

Revenire:

Am fost sunat dupa recenzia facuta de catre cei de la Evomag si dupa investigatiile facute(mi-a fost trimis mail cu discutiile dintre conducere si angajati) se pare ca a fost o greseala de tastare si raspunsurile la intrebarile mele au fost trimise gresit....pot spune ca sunt multumit de aceste investigatii si telefoanele primite dupa, pentru ca recenzia mea nu a fost postata degeaba....sper doar ca pe viitor nu se va mai repeta.....pana atunci raman in continuare client fidel :)

Silviu şi Albu Valentin found this review useful. Agree?  Da / Nu (Report abuse)
Lucian C.

8 ianuarie 2010

Profesionalism

Inainte de a comanda un laptop am discutat cu unul dintre agentii de vanzari prin intermediul Yahoo! Messenger. Am fost tratat foarte frumos si mi s-a raspuns la toate intrebarile, desi au fost destul de multe.

Produs a fost livrat a doua zi cu FAN Courier, dar aici am ceva de precizat. Se pare ca FAN Courier si-a schimbat de ceva timp politica si nu mai accepta desfacerea pachetelor de catre client la livrare, decat dupa ce se semneaza si se achita produsul (in caz de ramburs).

Tin sa clarific ca aici nu e vina EvoMAG, ci FAN Courier. Totusi, as fi preferat sa fiu instiintat clar de acest aspect la achizitionare, caz in care as fi ales alta firma de curierat ptr. livrare, deoarece aceasta politica nu mi se pare corecta deloc.

Initial am refuzat coletul, dar dupa ce am discutat cu domnul Mihai Patrascu, Director General EvoMag la telefon, si mi s-au dat asigurari verbale ca daca e ceva in neregula voi primi banii inapoi, am fost si l-am ridicat. Din fericire nu au fost probleme cu produsul, cel putin nu evidente si care sa tina de modul in care a fost transportat (inca nu am apucat sa verific alte aspecte).

Domnul Patrascu mi-a sugerat sa nu mai fiu atat de suspicios si sa pun raul inainte. Poate are dreptate, dar ar trebui sa stie ca zecile sau sutele de incidente postate pe net privind firmele romanesti de curierat, justifica clientii sa-si ia masuri sau sa aiba anumite asteptari, cum ar fi verificarea coletului la primire.

Deasemenea, domnul Patrascu mi-a zis ca acest aspect al livrarii este specificat pe site, dar eu nu l-am gasit. Si sincer sa fiu, chiar daca exista pe undeva, atata vreme cat nu este pe pagina principala "Livrare," accesibila din meniul orizontal, inseamna ca nu e la vedere.

Asteptarile domnului Patrascu ca un client sa se informeze inainte de unde si cum cumpara, sunt indreptatite, dar sa ai pretentia ca un client sa citeasca TOT site-ul si nu numai paginiile principale, mi se pare deplasat.

Inca o data, per total firma EvoMAG s-a purtat foarte profesionist, si faptul c

Liviu

7 ianuarie 2010

Excelent

Dialog foarte bun, livrare prompta exacta si rapida, calitate excelenta, preturi corecte, macar sa fie inca 10% dintre companiile romanesti asa ca ei si am iesi din criza asta intr-o luna.

6 ianuarie 2010

Servicii de calitate

Dupa ce am facut comanda nu a durat mult pana am fost contactat de cineva de la Evomag si am finalizat comanda si totul a decurs foarte bine. Eu consider ca am fost tratat cu profesionalism si recomand acest site.

Daniel

6 ianuarie 2010

La timp si pret corect

Serviciile sunt asa cum trebuie: la timp. prompte si cu pretul corect. Tot asa!

StarScream

5 ianuarie 2010

...

Serviciile sunt foarte okay.

Alex

5 ianuarie 2010

Lipseste total comunicarea cu clientul

Am comandat un produs care este catalogat ca fiind "la comanda". Am finalizat comanda pe site-ul lor, dar nici pana acum nu am fost contactat de o persoana sa mi se spuna starea comenzii sau cand va fi livrat produsul. Am sunat la ambele numere de telefon de pe site de foarte multe ori - nimic. Am trimis mail - nimic. Nu am primit niciun raspuns de la ei. In contul creat pe site la "Istoric comenzi" apare tot "nepreluata". De aceaea, este normal sa-mi pun intrebarea "Firma mai exista??"

Silviu found this review useful. Agree?  Da / Nu (Report abuse)

30 decembrie 2009

Prompt si corect

Produsul a ajuns repede, chiar si cu ocazia sarbatorilor, iar calitatea este desavarsita.

sferle bogdan

30 decembrie 2009

am primit altceva decat am comandat

am comandat un laptop HP pavilion dv6-1245es si l-am primit cu tastatura in spaniola, cu touchpaduri mai putine decat era in oferta, 2 porturi sunt sigilate , fara manul de folosire sau vreo instructiune!!!! sper macar sa-l scimbe sau sa si-l ia napoi!!

Silviu found this review useful. Agree?  Da / Nu (Report abuse)
Lili

28 decembrie 2009

Super!

serviciul clienti este excelent. Stiu sa isi satisfaca clientii.

Niculescu Angela

27 decembrie 2009

super

servicii rapide si de buna calitate

Silviu

25 decembrie 2009

Execrabili!

Am comandat un produs care pe site aparea ca fiind in stoc, ulterior sunt instiintat prin sms ca nu mai exista in stoc si mi se recomanda altceva; am acceptat sa comand alternativa; am primit sms ca pot ridica produsul a doua zi; intre timp am mai comandat un produs pt care am primit alt sms ca exista si ca il pot ridica ziua urmatoare; deci aveam doua produse de ridicat. In momentul in care am fost sa ridic produsele, personalul se comporta de parca nu comandasem nimic la ei. Pe scurt, pe langa faptul ca nici una din cele doua comenzi nu a fost disponibila, personalul nu a fost capabil sa-si ceara minimum de scuze pt inconvenientul creat. Practic, am ajuns acolo doar sa mi se spuna nonsalant ca nu au nici unul din cele doua produse si nu i-a interesat catusi de putin ca eu ieseam pe usa in 30 de secunde cu mana goala, contrar a ceea ce mi s-a confirmat prin atatea sms-uri. De asemenea, nu mi se pare o scuza rezonabila faptul ca aceste comenzi se proceseaza automat, pt ca mesajul de confirmare pt ridicarea comenzii se face de catre cineva care ar trebui sa stie daca acel produs a ajuns la ei, altfel NU apesi tasta care sa trimita sms-ul mai departe. In concluzie, m-au chemat sa ridic doua produse despre care nici ei nu stiau daca vor ajunge la ei sau nu. Asta categoric NU e profesionalism...

Later edit (pt raspunsul domnului Patrascu Mihai):
Din pacate pt d-voastra, ce spun este foarte real, daca se verifica cu adevarat. Nu inteleg si nu cred ca intelelege cineva ce vreti sa spuneti cu faptul ca v-ati uitat pe camera - ma cunoasteti personal ca sa confirmati ca m-ati vazut in sediu sau ati vazut pe camera ca nu i s-a inmanat nici una din cele doua comenzi d-ului Silviu ?! - foarte ambigua afirmatia d-voastra...
Si DA, am o atitudine normala pt ironia pe care mi-ati facut-o prin a-mi trimite pe mail un chestionar de evaluare a serviciilor d-voastra (chiar in ziua de Craciun si nu in Ajun), si asta dupa ce batusem drumul degeaba la sediu si fusesem si tratat cu atata indiferenta si neprofesionalism.
Si DA, am o atitudine normala la faptul ca M-ATI LASAT FARA CADOURI de Craciun...
In plus, domnule Patrascu Mihai, afirmand ca eu am un produs NERIDICAT la sediu nu faceti decat sa va mai adaugati inca o bila neagra: pentru a nu pleca acasa fara nici unul din cele doua produse (cadouri) pe care trebuia sa le ridic, am acceptat sa iau altceva in locul unuia din ele, cu toate ca era a TREIA alternativa pe care o acceptam, deci deja departe de ceea ce-mi doream eu initial; pentru al doilea produs, nici macar alternativa nu mi s-a oferit, se ridica din umeri, nici ca e pe drum, nici ca va veni, nimic sigur. Intr-un final, mi s-a promis ca, daca produsul va ajunge, voi fi sunat imediat sa vin sa-l ridic (cu toate ca normal ar fi fost sa mi se livreze acasa dupa toate inconvenientele, dar asta ar fi alta discutie). Asa ca produsul de care spuneti d-voastra ca nu a fost ridicat de mine e inca acolo pt ca nu am fost sunat sa vin sa-l ridic, asa cum mi s-a spus, si nu ca sunt eu mincionos, cum ati insinuat. Deci, din nou, aceeasi indiferenta fata de client.
Si mie imi pare rau ca am avut incredere in d-voastra si ca am ramas fara doua cadouri de Craciun; imi pare rau ca imi trimiteti chestionare de evaluare a serviciilor d-voastra de Craciun, dupa ce nu mi-ati onorat comenzile; imi pare rau ca nu am comandat in alta parte (apropo, sunt firme concurente care au livrat gratuit in perioada sarbatorilor, indiferent de valoarea comenzii).

28 decembrie 2009
Ascunde răspunsul companiei

Buna ziua, Va spun cu toata sinceritatea ca nu aveti nimic de castigat prin insistenta pe acest subiect. Eu m-am uitat cand s-a tratat comanda si nu sunteti prezent. Va astept persoanal la sediu pentru confirmare a celor spuse de d-voastra. Astept confirmare. Pacat ca de Craciun aveti o asemenea atitudine. Sarbatori fericite. Patrascu Mihai mihai@evomag.ro

vlad

24 decembrie 2009

Servicii f. bune

Sunt foarte multumit de serviciile oferite, in primul rand, am dat comanda la 6 seara, si in 10 minute am fost sunat sa confirm comanda si intrebat cand sa fie livrata. Am spus a doua zi intre 12:00 si 16:00, iar produsul a fost la mine la ora 16:15 - si asta avand in vedere ca a fost in perioada sarbatorilor si ca bucurestiul era plin de zapada, mie mi se pare o performanta foarte buna.

Produsul a ajuns in stare perfect functionala, interfata de pe site este usor de folosit, nu au fost comisioane in plus fata de ce era pe site, adica exact la ce te astepti de la o companie serioasa. Si preturile sunt bune.

Recomand cu incredere.

Mihai

23 decembrie 2009

Recomand!

Recomand cu caldura!

22 decembrie 2009

Profesionalism !

Interfata evo - client excelenta ; daca esti bine documentat si sti ce doresti comanda prin mess. functioneaza perfect (+++++ pt. acest mod rapid de comanda ) ; feedback - ul pe mail si sms este ok pt. a sti starea comenzii ; parteneriat cu firma serioasa de curierat rapid ; nu sunt la prima comanda si probabil nici la ultima .
Consider Evo un model de urmat ! Felicitari intregii echipe Evomag !

Marius Geller

16 decembrie 2009

*****

Rapizi si eficienti. Nu am avut probleme niciodata cu produsele achizitionate.

11 decembrie 2009

Prompti si corecti

Totul a descurs foarte bine. Am fost sunat la mai putin de 2 ore de cand am facut comanda, iar produsele au ajuns la mine cind au spus. Nimic de reprosat !

catalin M

11 decembrie 2009

Rapid Ieftin si Bun

Totul a mers bine. Mai este de lucrat la rapiditatea cu , care i se raspunde clientului. Este produsull in stoc, sau nu, cand soseste, etc...(eu unul vreau sa inchei disctia cu reprezentatul evomag, lamurit). Preturi bune, nu cele mai mici :). Calitatea serviciilor este ok.
Mai colaborez si pe viitor.

Alexandru Savu

10 decembrie 2009

Promtitudine

Produsul a ajuns a doua zi dupa comanda si nu a trebuie sa astept la o coada interminabila.Felicitari pentru buna organizare

Alex

10 decembrie 2009

Produse de 5 stele, servicii de 5 stele

tot timpul cumpar produse de la evomag, sunt promtzi, seriosi, se comunica foarte ushor cu ei, si produsele au cele mai bune preturi de pe piatza, recomand tuturor.

Simona

8 decembrie 2009

Foarte promti

Sunt foarte multumita de colaborarea cu evomag. Sunt rapizi si te informeaza asupra starii comenzii.

Nicolae Cotei

8 decembrie 2009

best services

Promptitudine si calitate.

iuli

3 decembrie 2009

PROFESIONISTI

Cu siguranta in acelasi mod ar trebui sa functioneze tote companiile ce primesc comenzi online. Felicitari.

Eduard Irimia

1 decembrie 2009

Produse bune, specificatii exacte, preturi mici, livrare prompta, suport excelent

Pana acum am cumparat de la EvoMag un computer PC-Brand, un router, un adaptor wireless, un bluetooth, si am recomandat achizitia unui laptop. Preturile de cele mai multe ori sunt foarte bune (comparativ cu piata), detaliile tehnice si prezentarile aferente produselor sunt profesionale si dau clasa prezentarilor de pe majorirtatea site-urilor romanesti de Hi-Tech, suportul este cat se poate de bun, livrarea este prompta si anuntata prin mail si SMS, gama de produse este diversa, plecand de la device-uri ieftine, cu dotari de baza, si mergand pana la cele profesionale, cu preturi pe masura dotarilor.

Bravo celor care au creat si intretin tot ceea ce inseamna EvoMag!

Ureche Catalin

30 noiembrie 2009

SERVICII PROMTE

Problemele in service se rezolva super rapid, mai ales cu asistenta pe messenger.

29 noiembrie 2009

Excelent, intr-adevar !

Servicii ireprosabile si livrare rapida ! Am fost placut surprinsa de operativitatea cu care am aflat tot ce ma interesa si cu care am perfectat si ridicat comanda ! Nota 10+ ! Evident, mi-ati castigat admiratia !...

lucian

28 noiembrie 2009

Comanda primita si onorata la timp

Sunt multumit de onorarea comenzii conform programarii pe de o parte. Pe da alta parte am avut o consiliere pozitiva la conceperea unui sistem desktop. Dupa ce il voi monta si testa voi face comentarii.
Lucian

doru

28 noiembrie 2009

Servicii ireprosabile

Monitorul comandat de mine a ajuns a doua zi chiar daca am facut comanda dupa amiaza.
Cu asemenea servicii uiti ca traiesti in ro.

Bogdan Moga

27 noiembrie 2009

De 5 stele

De fiecare data cand am cumparat de la ei, si este a treia oara daca tin bine minte, s-au tinut de cuvant. Fie ca este vorba de ora, stoc, sau alte informatii. Pentru mine asta conteaza enorm. Iar faptul ca pot sa fac comanda pe mess m-a ajutat mereu. Recomand.

Ditescu Cristian

27 noiembrie 2009

Foarte profesionisti

Produsul a fost livrat exact in ziua stabilita, am fost sunat de agentul lor inainte cu 30 min sa ajunga coletul. O placere sa lucrezi cu asemenea oameni.

Manciu Stelian

19 noiembrie 2009

Seriozitate maxima!

Sunteti prima firma care isi trateaza clientii cu atat de multa seriozitate. FELICITARI. Este incredibil cum ati reusit sa va responsabilizati atat de bine angajatii. Sunt foarte incantat de faptul ca oferiti atat de multe detalii despre evolutia comenzilor. Cu siguranta vom colabora in viitor. Va multutumesc ca ne respectati.

17 noiembrie 2009

Servicii de calitate

Comanda data de mine a fost disponibila a doua zi seara, serviciul evomag de informare asupra comenzii este f. eficient, ridicarea produselor rapida. A fost a doua colaborare cu aceasta firma si din nou am fost multumit...

liliana negrea

13 noiembrie 2009

THE BEST OF THE BEST

Am fost impresionata de profesionalitatea echipei de la evomag.ro.
Am intampinat greutati la realizarea comenzii (nu din cauza lor) si am fost indrumata tot timpul, mai ales de agentul care m-a preluat de la inceput. Fara sprijinul lor as fi renuntat.
Comanda a fost livrata a 2a zi dupa ce am platit.
Site-ul este f accesibil si incontinuu, de la 9 la 18 poti cere info pe messenger.
Am fost placut impresionata si sper ca acest magazin online sa continue sa functioneze in acest mod.
In concluzie, totul a fost excelent : site-ul, sprijin direct online, preturi competibile, livrare etc.
Nici nu ma gandesc sa cumpar din alta parte cand voi mai avea nevoie de ceva (de data aceasta am cumparat laptop)

Liliana Negrea

12 noiembrie 2009

Seriosi, preturi bune, calitate buna

Am cumparat de doua ori produse de la EVO MAG (procesor, hard extern) si n'am avut nici o problema. In concluzie, sunt multumit de ei si cand voi mai avea nevoie de ceva, ei vor fi prima optiune.

Gabriel

11 noiembrie 2009

Foarte bine

Produsul a fost adus in timpul promis, in bune conditii.
O singura problema, nu am putut plati cu cardul pentru ca pagina nu se deschide.

Vasile Catalin

Cei mai tari

Sunteti cei mai buni , imi place cum lucrati si bafta in continuare.Sper ca voi fi un client cat se poate de fidel

Dorin Negrusoiu

Servicii excelente

Servicii excelente. Promptitudine si profesionalism Recomand in mod deosebit

Mario Seceleanu

EXCELENT

Livrarea produsului s-a facut in termenii stabiliti.
Ambalajul si produsul in stare exceptionala, echipa evoMAG PROFESIONISTA.

Va multumesc pentru colaborare.

Toma

7 noiembrie 2009

Comanda prompta

Totul a decurs ca uns. Am fost contactat cand am dorit eu pentru confirmarea comenzii si livrarea s-a facut conform doleantelor mele

Crisan Sergiu

6 noiembrie 2009

servicii excelente

Am fost sunat imediat dupa ce am facut comanda pe internet, iar produsul a fost livrat chiar a doua zi. Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra.

Konya Levente

5 noiembrie 2009

Nota 10 pentru servicii.

Este prima oara cand apelez la dv.
Raspuns prompt. Site excelent, cu un istoric al comenzii excelent intretinut.
Livrare exacta si la termen.
Nimic de reprosat.

Serban

3 noiembrie 2009

Amabilitate si promtitudine

Nota 10 pentru servicii.

degea

3 noiembrie 2009

Respect maxim.

Nu am decat cuvinte de lauda pentru voi, ne mai vedem.

2 noiembrie 2009

super ok

am facut pana acum 2 comenzi la evomag si am fost multumit de fiecare data, mai ales ca din punctul meu de vedere oamenii se misca super repede cu comenzile, de exemplu azi la ora 14 am dat comanda si la 18 am ridicat produsul de la ei. iar preturile sunt super ok

radu boulean

1 noiembrie 2009

ok

produsul a ajuns la timp si a fost ok

Constantin Arvat

Drobeta Turnu - Severin

1 noiembrie 2009

O firma care a crescut enorm in ultimii ani! Merita!

Sunteti una din firmele bune din Romania, in top 3 la favoritele mele pt. comenzi online. Promptitutine, stocuri afisate in timpi reali foarte utile, de asemenea faptul ca poti comanda de dimineata iar aceeasi zi dupa ora 18 deja poti lua produsul de la sediu.
Am avut nevoie si de service de 2 ori si ce pot spune: nota 10, au fost rezolvate in maxim 3 zile, fara niciun fel de probleme.
Un singur lucru ma deranjeaza, si nu e ceva grav, insa tine de estetic: oferiti si voi plasute cand cumpara omul ceva, mi se pare aiurea sa dai clientului produsul in mana, ati putea face plasute cu sigla frimei, cum au toate firmele contracandidate. Nu e o plangere aici, e doar o opinie.
In rest, jos palaria, folositi evoMAG cu incredere, din punctul meu de vedere e una din cele mai serioase firme online din Romania! Numai bine!

Andrei Incze

31 octombrie 2009

promptitudine

produsul a ajuns asa cum mi s-a promis ,respectiv a doua zi.Jos palaria pt Evomag!!!!,asa ar trebui sa fie toate firmele.Multumiri firmei!!!

Marius Mihaica

30 octombrie 2009

O companie care merita incredere!

Servicii excelente si livrare foarte rapida!
Am apelat de multe ori la serviciile evoMag si intotdeauna am fost foarte multumit de profesionalismul lor si de viteza cu care a facut livrarile!
Recomand tutuor cu incredere!

agape ciprian

Cel mai bun

Este cel mai ieftin si cel mai rapid (dai o comanda si a doua zi este la tine acasa)

Gheorghe Stefan

Eficienta si promptitudine

Dupa cum reiese si din titlu, m-a impresionat in mod placut sistemul de comanda care nu are o complexitate ridicata si cu toate acestea mentine toate aspectele esentiale si de asemenea promptitudinea cu care a fost tratata comanda mea si usurinta cu care am intrat in posesia produsului.

Catalin

Excelent

Comanda a ajuns in 2 zile! Tot procesul de livrare a fost descris prin mail si SMS. Excelent!

29 octombrie 2009

So far, so good

Prima comanda s-a derulat OK, a 5-a stea mai incolo, dupa ceva comenzi, mai vedem...

463561

29 octombrie 2009

5 stele

Super din toate punctele de vedere. Va multumesc si felicitari!

Mugur Apavaloae

27 octombrie 2009

Calitate la pret bun.

O colaborare foarte buna.Produse de calitate la preturi accesibile.Cu siguranta am sa mai cumpar de la Evomag.

Marius MANIC

27 octombrie 2009

Profesionist

Nici o problema! Produsul comandat a venit repede si a fost in conformitate cu asteptarile mele. Comunicarea a fost completa si profesionista. Sunt impresionat!
Va recomand, asadar, daca doriti sa aveti succes inca 20 de ani, sa pastrati actualul standard de calitate in serviciile oferite.
Cu multe multumiri,
Marius

teodorescu ion

23 octombrie 2009

corectitudine

operativi în onorarea comenzilor

A fost acest rating folositor?  Da / Nu (Report abuse)

Avem și mai multe rating-uri

Vizionează toate 317 rating-urile

danaros

22 mai 2009

Nu este prima data cand cumpar de la evoMAG. De data asta au fost probleme cu o placa de baza..Am...

Trinity Alex

13 mai 2009

Eu am comandat o placa video de la ei... si sincer, chiar mi s-au parut...

Elena

14 aprilie 2009

Si eu am cumparat si o sa mai cumpar in continuare de la ei pt k nu am avut niciodata probleme cu produsele...

kakadoo14

1 ianuarie 2010

Am cumparat mai mereu de la acest magazin, si chiar au...

Roxeta

1 ianuarie 2009

Si eu am comandat produse de la ei si sunt foarte multumita. Daca citesti metodele de comanda sau livrare nu ai treaba cu ei. Azi dau comanda si maine ma duc sa o ridic...

mzor

1 ianuarie 2009

Am cumparat de la Evomag un multifunctional HP J4580. Am facut comanda seara, a 2-a zi am fost contactata pt confirmare (chiar am fost atentionata la...

iorgaalexandru

15 aprilie 2009

Opinie: Totul decurge exact cum ar trebuisa...

R_girl_love

14 aprilie 2009

Opinie: Am comandat si eu de la ei si afost totul ok. De vreo 5 luniincoace numai de la ei cumpar,adica 4-5 produse pe luna si suntfoarte multumita. Ori m-am...

Vlad Pop

13 septembrie 2007

Opinie: Un magazin de incredere,...

Adăugate de Google

The best companies in...

ceasuri
1. Beauty4you
www.beauty4you.ro
Gama larga de parfumuri
2. Vechisinou
www.vechisinou.ro
Un mag cu produse de calitate
3. TU
www.tu.ro
Cele mai tari tricouri din Romania!
electronice
www.baaria.com
Corectitudine,promptitudine,raport calitate pret exceptional,competenta
3. Parfumania
www.parfumania.ro
Super profi fetele de acolo...
EVOMAG.RO
“Suntem echipa care administreaza de aproximativ 5 ani site-ul de comert electronic www.evoMAG.ro care are in acest moment peste 17.000 produse active cu informatia de stoc afisata in timp real din domeniul IT&C si Telecomunicatii. Secretul si in acelasi timp succesul nostru sunt oamenii cu care lucram (motorul companiei) si clientii pe care ii pastram de-a lungul anilor prin punerea pe primul plan a nevoilor lor (produse de buna calitate, garantii rezolvate mereu in regim de urgenta, livrari cat mai rapide, pretul produselor cat mai bun). Evomag.ro este un magazin online pe care echipa noastra il dezvolta zilnic pentru a putea fi utilizat usor, incercand sa simplificam in fiecare zi efectuarea cumparaturilor online prin afisarea de stocuri in timp real, in functie de metoda de livrare aleasa veti stii in timp real cand aveti produsul la usa, notificari despre comanda si nota de transport prin MAIL, SMS, TELEFONIC. Evomag.ro – Alegi, comanzi online, livram, simplu si comod!“
Company:
Number of mentions:
13 [DomainName]ÎN MASS MEDIA
Add/change company info

Descarcă TrustGuard

Fă distincţia între companii bune sau rele când foloseşti Google. Fă distincţia între companii bune sau rele când foloseşti Google. Descarcă TrustGuard

Pentru companii

Trustpilot este modul excelent prin care companiile pot arăta cât de în serios iau serviciile ce le oferă clienţilor.
Înscrie-te aici
Trustbox
Adăugate de Google
found this review useful. Agree? 0 A fost acest rating folositor?