26 mai 2010
Calitate & Promptitudine
Am plasat recent o comanda pentru o pereche de adidasi Asics. Site-ul mi s-a parut foarte usor de navigat, nu am intampinat dificultati, produsele sunt catalogate foarte eficient dupa marime, varsta (adulti/copii) si sex, iar metodele de filtrare sunt foarte eficiente mai ales atunci cand te intereseaza o anumita marime la incaltaminte (cazul meu). Am creat un cont de utilizator, nu a durat mai mult de 2-3 minute, am ales produsul dorit si am plasat comanda. Aceasta s-a intamplat intr-o zi de sambata, nu tocmai o zi lucratoare, deci se intelege de ce am fost cotactat luni dimineata si nu mai devreme. Dupa cum am mentionat mai devreme, luni dimineata am primit un telefon de la unul din operatori (foarte de treaba, cel putin la telefon :D si merita prima de sarbatori), am confirmat comanda si detaliile, iar miercuri, adica azi am primit coletul prin Fan Curier (alta firma valoroasa in my book). Sunt multumit de produsul achizitionat, calitatea lui este foarte buna la un pret rezonabil. Nu insist cu alte detalii, eu unul recomand acest magazin oricarei persoane care doreste sa cumpere pantofi sport (adidasi) online. Sper ca firma aceasta sa aibe succes in continuare si sa se mareasca prin diversitatea produselor vandute, cat si prin numarul de clienti.
Your reply is now saved. You will in a moment receive an email with your new login for your company profile.