Execution time: 1578ms

NICI UN ARTICOL GĂSIT -  Adaugă coperta articolComodo SRL

16 RECENZII

8 iulie 2010

Nota 9.5

Am comandat de la ei o pereche de pantofi Puma si am fost foarte multumit, Sunt seriosi si stiu sa faca comert online. Site-ul aste excelent, actualizat (am observat ca imediat dupa ce am facut eu comanda modelul respectiv la marimea respectiva a disparut de pe site, era ultima pereche) si usor de folosit cu filtre de cautare bine gandite.
Nu le-am dat nota 10 ptr ca desi au o diversitate destul mare de produse (cel putin pe incaltaminte) , nu exista o diversitate corespunzatoare pe marimi. Mie mi-a fost oarecum greu sa-mi gasesc marimea potrivita, dar pana la urma m-am descurcat , desi as fi vrut un alt model de pantofi. In rest numai de bine, sigur o sa mai comand de la ei.

16 iunie 2010

PROMT SI DE CALITATE

Am fost contactata telefonic de un operator luni dimineata, s-a confirmat comanda, mi s-a spus ca dupa 48 de ore voi primi prin Fan Courier coletul. Zis si facut miercuri deja am si probat noul meu pantof sport care e foarte comod si de calitate. Sigur o sa mai comand de la ei. Recomand cu incredere.
Succes in continuare
izabella

14 iunie 2010

Servicii si produse de exceptie

Am comandat saptmana trecuta o pereche de balerini care au fost prea mari. Echipa a fost foarte intelegatoare, am returant produsul si mi-au trimis alta marime intr-un timp foarte scurt.
Am apreciat foarte mult:
- serviciile cu clientii
- faptul ca am primit comanda a doua zi
- serviciul de schimb de produse care este gratuit

Multumesc!

26 mai 2010

Calitate & Promptitudine

Am plasat recent o comanda pentru o pereche de adidasi Asics. Site-ul mi s-a parut foarte usor de navigat, nu am intampinat dificultati, produsele sunt catalogate foarte eficient dupa marime, varsta (adulti/copii) si sex, iar metodele de filtrare sunt foarte eficiente mai ales atunci cand te intereseaza o anumita marime la incaltaminte (cazul meu). Am creat un cont de utilizator, nu a durat mai mult de 2-3 minute, am ales produsul dorit si am plasat comanda. Aceasta s-a intamplat intr-o zi de sambata, nu tocmai o zi lucratoare, deci se intelege de ce am fost cotactat luni dimineata si nu mai devreme. Dupa cum am mentionat mai devreme, luni dimineata am primit un telefon de la unul din operatori (foarte de treaba, cel putin la telefon :D si merita prima de sarbatori), am confirmat comanda si detaliile, iar miercuri, adica azi am primit coletul prin Fan Curier (alta firma valoroasa in my book). Sunt multumit de produsul achizitionat, calitatea lui este foarte buna la un pret rezonabil. Nu insist cu alte detalii, eu unul recomand acest magazin oricarei persoane care doreste sa cumpere pantofi sport (adidasi) online. Sper ca firma aceasta sa aibe succes in continuare si sa se mareasca prin diversitatea produselor vandute, cat si prin numarul de clienti.

17 mai 2010

O COMPANIE EXCELENTA, merita mai mult de 5 stele

Intr-adevar, totul excelent! Din toate punctele de vedere.
Promtitudine! Corectitudine! Seriozitate! dar Super calitate al produsului comandat! Sunt putine aceste cuvinte, dar merita 1000 de cuvinte de lauda pentru tot ceea ce fac, pentru clientii care comanda de la magazinul COMODO!
Felicitari domnule Achitei Ioan si multumesc pentru corectitudinea de care dati dovada!
Pentru toti cumparatorii online: DOAR Magazinul COMODO din Targul Neamt
este super si adevarat! Merita toata increderea dv. FELICITARI.

21 aprilie 2010

Edith B

Foarte multumita. Ieri am facut comanda pe la 11 dimineata si azi a si ajuns. O sa mai revin si pentru alte comenzi, deoarece sunt produse de calitate. Foarte prompti. Va multumesc!

2 aprilie 2010

Multumesc !

Am fost contactat imediat pentru confirmarea comenzii,iar dupa 3 zile am primit produsul in cutia originala ambalat cu mare grija.Sunt foarte multumit!Oameni corecti si de incredere.Tineti-o tot asa pt ca toata lumea are de castigat....si incercati sa aduceti mai multa marfa sport.Felicitari.

6 martie 2010

super

promptitudine+ serioitate+calitate= afacere de succes + încredere
Va felicit pentru ceea ce faceti! Succes în continuare!
Pentru cumpărători: COMODO merită încrederea dv., Cumpăraţi!

25 februarie 2010

Profesionalism

Am fost contactat imediat dupa comanda, am primit produsul comandat iar calitatea acestuia este ireprosabila. Recomand cu incredere !

24 februarie 2010

stefan

Foarte multumit. promti si corecti. cumparati cu incredere.

5 februarie 2010

5 stele sunt putine

Foarte multumita de promptidutine si seriozitate, iar comunicarea lejera iti da impresia ca te afli intr-un magazin real si nu virtual. Ii recomand din tot sufletul, pentru ca la Comodo este valabil........
"Un client multumit, este un client fericit"!
Am cumparat de la ei si o voi face si in viitor cu toata increderea.
Incercati si voi, nu veti regreta!

8 ianuarie 2010

cei mai buni de pe "piata" online

ff seriosi promti m`au contactat imediat livrare rapida produsul de o calitate extraordinara 100% original pe acest site gasiti modele super frumoase nu fake`uri de 2 bani cum vezi pe multe alte site`uri si preturile sunt destul de rezonabile avand in vedere ca adidasii care i`am cumparat eu respectiv puma aqua L in mall cand au aparut erau in jur de 400 de lei iar de pe comodo m`a costat 240 cu tot cu transport in concluzie COMANDATI CU INCREDERE!!! , eu cu siguranta o sa mai comand pe viitor. Multumesc domnului Achitei Ioan cel care mi`a procesat comanda si celor de pe comodo.ro

7 ianuarie 2010

fff buni

daca ati avea mult mai multe produse adidas ati fii si mai buni oricum sunteti o firma serioasa...

4 octombrie 2009

RECOMAND DIN TOT SUFLETUL

Este a treia comanda pe care o efectuez, fiind pe deplin multumit de calitatea produselor si promptitudinea livrarii.

• alexa
  • Craiova, RO
  • 5 puncte
  • 1 Review
15 septembrie 2009

Foarte buni!

Comandati cu incredere! Veti fi extrem de multumiti de calitatea produselor si a serviciilor! Eu am fost! :)

Paula

9 noiembrie 2008

Imi place magazinul asta....

DISTRIBUŢIE RATING

surse

trustpilot utilizatori (15 Recenzii)
compari.ro (1 Recenzie)

Comodo SRL Support

About this company

Comodo.ro este o destinaţie socială pentru cumpărături online. Iubitorii de încălţăminte şi îmbrăcăminte sport sau casual pot alege aici produsele lor preferate dintr-o gamă variată de mărci renumite, toate într-un singur loc, pentru bărbaţi, femei sau copii.

Contact information

Write to office@comodo.ro
Call on +40233.791.371
We live here Str. Gloriei 1
615200 Targu Neamt
Romania

Alternatives to Comodo SRL

Gospot

Pralyna : "Colaborez cu gospot de peste un an si am toate motivele sa colaborez in continuare. Calitatea este ireprosabila iar promptitudinea cu care sunt serv" Citeşte mai mult

9 iulie 2009

Fungift

Pascu Ana : "Am comandat deja de peste 5 ori de la ei side fiecare data am avut partre de un servicu impecabil. Eu comand din 2006 si nu am avut probleme: comenzil" Citeşte mai mult

1 martie 2009

Hiperstore

eduard : "am comandat, m-au sunat sa confirm, au trimis, am primit. totul a mers atat de simplu si de normal, asa cum ar trebui sa mearga de fapt pest toata tre" Citeşte mai mult

21 aprilie 2009

adidasi · bucuresti · haine online · imbracaminte · tricouri Adaugă categoria

Download TrustGuard

Fă distincţia între companii bune sau rele când foloseşti Google.

Access information from Trustpilot in your google searches.

Download TrustGuard
found this review useful. Agree? 0 found this review useful şi