19 august 2010
Promptitudine, amabilitate. Jos palaria!
Promptitudine in raspuns & expeditie, amabilitate in comunicare. Jos palaria!
Your reply is now saved. You will in a moment receive an email with your new login for your company profile.
Featured review of Biromax SRL
8 iulie 2010
Profesionalism si onestitate
Am comandat in luna decembrie un ceas care era prezentat pe site ca livrabil la comanda. A doua zi m-au sunat si mi-au comunicat ca produsul ales de mine va fi importat in luna ianuarie. Mi-au oferit alte produse asemanatoare, dar ne-am inteles ca raman la cel ales initial si ca o sa revina dupa ce-l receptioneaza. In ziua in care pe site a aparut ceasul in stoc m-au sunat si a doua zi am primit ceasul in stare ireprosabila, la pretul din decembrie, cu toate ca pretul afisat in ianuarie a fost putin mai mare. Diferenta nu a fost semnificativa, nu as fi renuntat din cauza noului pret, dar gestul m-a impresionat placut. Sunt un client multumit al unei companii care merita tot respectul. Merita acest respect prin modul in care isi trateaza clientii. Au fost pe vremuri negustori adevarati, care se bucurau sincer cand intra un client in magazinul lor si il salutau si la iesire, chiar daca nu a cumparat nimic. Acum am avut sentimentul ca am intalnit astfel de oameni.
15 mai 2010
servicii excelente
servicii excelente, livrare rapida, calitate foarte buna
Antistescu Gabriel found this review useful
9 aprilie 2010
Foarte promti
cel mai promt serviciu, cum am dat comanda pe site, imediat mi-au trimis e-mail, si m-au contactat telefonic pentru confirmare. in mai putin de 24 de ora am avut ceasul acasa, cu garantie, ambalaj etc. se misca foarte repede, iar raportul calitate pret mai mult decat sadisfacator:D
SUPER MULTUMIT
Antistescu Gabriel found this review useful
22 ianuarie 2010
Perfect multumit
Comanda a fost trata cu seriozitate si intr-un timp fosrte scurt. Am intrat in posesia ceasului a doua zi.Preturi competitive , produs original, grantie.
1 decembrie 2009
Seriozitate maxima
Magazinul ofera detalii tehnice amanuntite, iar comanda este onorata cu promptitudine a adoua zi de la efectuarea acesteia
1 ianuarie 2009
Am dat comanda la 10 seara, la 10 dimineata m-au sunat sa imi confirme ca pleaca coletul spre mine, a doua zi la 9.30 il aveam prin Fan Courier....
1 ianuarie 2009
Sunt foarte multumit. Atat calitatea produselor din catalog cat si pretul acestora este perfect pentru perioada de criza prin care trecem. De livrare ce sa mai...
1 ianuarie 2009
Excelent suport tehnic, am comandat de la ei un ceas Casio Active Dial EFA-121D-7, au verificat si mi-au spus imediat ca e pe...
31 octombrie 2009
Opinie: Seriosi, cu preturi bune,...