Execution time: 1109ms

Evaluează compania

Kelion Online Srl - Featured story - 5 articole găsite online

Vezi toate articolele  |  Adaugă
  (19 august 2009)

AMD şi Azerty sponsorizează "Ardeal Blog Tour", un tur pe biciclete efectuat de Sebastian Bargau (visurat.ro) şi Ovidiu Stefan Lala (oviblog.info) în perioada 18 - 30 August, tur ce cuprinde principalele oraşe din Ardeal.

6 RECENZII

Mass Media

EVZ.ro -- AMD şi Azerty sponsorizează "Ardeal Blog Tour"

www.evz.ro

Publicat de   (19 august 2009) (Report abuse)

Marjele mici din distributia IT&C i-au trimis pe americanii de la Azerty pe

www.dailybusiness.ro

IT&C Azerty, cu actionariat american, va renunta complet la activitatea de distributie anul viitor, din cauza micsorarii marjelor de profit pe o piata in evolutie rapida.

Publicat de   (29 august 2007) (Report abuse)

Găsit online

Compari - parerile cumparatorilor, evaluari

www.compari.ro

Cititi parerile, comentariile cumparatorilor magazinului Azerty, evaluarile si raspunsurile magazinuluzi.

Publicat de   (10 martie 2010) (Report abuse)

Azerty.ro va invita sa DARUITI UN ZAMBET DE SARBATORI! - Capital.ro

www.capital.ro

In perioada sarbatorilor de iarna, magazinul de produse IT&C www.Azerty.ro impreuna cu colaboratori din mediul on-line au initiat o campanie umanitara prin care invita clientii sai sa „Daruiasca un Zambet Copiilor”

Publicat de   (15 decembrie 2009) (Report abuse)

SuperBlog 2009: proba nr 10 (Azerty)-sponsor Azerty

pcnews.ro

Criza de anul acesta a condus la o triere severa in randul sponsorilor.Totusi, anumite magazine online IT&C au inteles ca este important sa sustina blogosfera. Azerty.ro este unul dintre ele, fiind sponsorul probei cu numarul 10.

Publicat de   (25 octombrie 2009) (Report abuse)
  • Vlad N
  • Bucharest, RO
  • 5 puncte
  • 1 Review
19 aprilie 2010

Fara repros

E prima data cand cumpar de la ei, am comandat o pereche de casti Sennheiser, la un pret bun fata de alte magazine. Foarte civilizat, m-au sunat ca sa confirme comanda. Produsul nu era in stoc, insa a ajuns la timp de la furnizor in magazin (am fost la sediul lor sa ridic comanda). De acum incolo ii voi lua in considerare si pentru alte achizitii.

13 februarie 2010

Very good site

Very good site. Everything I ordered arrived just in time, without any problem. Recommend to all.

Constantin found this review useful

20 februarie 2009

informatii corecte

informatiile de pe site sunt corecte, si bine "legate" de paginile producatorlui.
stocurile/preturile prezente pe site sunt corecte

Monica20

Am cumparat un...

tibiro

1 ianuarie 2009

Plusul magazinului sunt oamenii care...

ShopMania2009

1 ianuarie 2009

Am cumparat de 2 ori de la Azerty. Totul a decurs...

DISTRIBUŢIE RATING

surse

trustpilot utilizatori (3 Recenzii)
shopmania.ro (3 Recenzii)

Kelion Online Srl Support

About this company

Azerty - componente PC, sisteme premium, laptop-uri, PDA, telefoane mobile, printing, gaming

Contact information

Romania

Alternatives to Kelion Online Srl

6 reviews

Shopmag

Laurentiu : "Am dat comanda la 10 ziua , mi s-a confirmat comanda in max 30 min, iar livrarea produselor a fost in aceeasi zi. Produsele au ajuns in stare perfect" Citeşte mai mult

20 ianuarie 2010
156 reviews

Altshop

Cristian Bogdan : "Am comandat recent un produs destul de rar intalnit in Romania, altshop a fost singurul magazin care il avea pe stoc si mi-a ajuns destul de repede. " Citeşte mai mult

3 days ago
223 reviews

Oktal

Radu Nicolae BELDEAN : "The product I had chosen from the website, based on technical specifications and photo, it totally satisfied my needs, as well the services provided. " Citeşte mai mult

47 hours ago

it · jocuri · laptop · notebook · telefoane Adaugă categoria

Download TrustGuard

Fă distincţia între companii bune sau rele când foloseşti Google.

Access information from Trustpilot in your google searches.

Download TrustGuard
found this review useful. Agree? 0 found this review useful şi