Execution time: 1000ms

156 RECENZII

Găsit online

ALTSHOP BLOG - Blogul magazinului online altshop

blog.altshop.ro

Blogul magazinului online ALTSHOP - www.altshop.ro. Produse noi, aparitii, discutii, concursuri si tot ce se intampla in echipa altshop.

Publicat de   (25 ianuarie 2010) (Report abuse)
31 august 2010

Calitate & rapiditate

Am comandat recent un produs destul de rar intalnit in Romania, altshop a fost singurul magazin care il avea pe stoc si mi-a ajuns destul de repede.
Sunt multumit de calitatea produsului si timpul de raspuns.
Voi comanda in continuare la altshop si il voi recomanda cu incredere la prieteni.
O zi buna

Featured review of sc altshop srl

28 iunie 2010

CALITATE, PRECIZIE, RAPIDITATE si SERIOZITATE

Sunt foarte multumit de serviciile pe care ALTSHOP.ro mi le-a oferit. Chiar am ramas surprinsa cat de repede am primit produsul avand in vedere ca stau in Timisoara, credeam ca o sa dureze cateva zile; produsul a ajuns chiar a doua zi. Recomand cu cea mai mare caldura si altora care vor sa cumpere produse de la altshop. Numai bine voua si echipei ALTSHOP :)

23 august 2010

Accesorii originale Nokia

Un magazin on-line cu produse originale si o gama voarte variata - am comandat accesorii Nokia originale. Cumparati cu incredere - eu sunt la prima comanda, dar m-au convins si sigur voi mai reveni.

13 august 2010

promptitudine

profesionalismul si calitatea produselor ma determina sa ofer 5 stele. niciodata nu am avut probleme, comenzile au fost livrate la termen.

4 august 2010

INCREDERE DEPLINA

AM DAT COMANDA SI SA LIVRAT IN TERMENII STABILITI. ALTSHOP SRL ESTE O ECHIPA FOARTE BINE PUSA LA PUNCT.

30 iulie 2010

Preturi bune si servicii de calitate

Un site destul de bun, cu multe produse la preturi bune si cu servicii de calitate si aici ma refer si la serviciile de garantie si de returnare a produselor.De 2 ani comand de la ei si am fost multumit de fiecare data.Le recomand sa introduca cat mai multe produse de la diversi producatori si nu doar de la cativa, ma refer in special la casti audio si la sisteme de boxe.
Tineti-o tot asa si la cat mai multe promotii.

27 iulie 2010

Seriosi si eficienti

Site simplu, dar detailat, seriosi si preturi decente la o gama variata de produse

26 iulie 2010

baieti faini cum sar spune

totu e asa cum vezi pe site... pretu` nu se mareste sau scade ca la piata... lucruri de calitate.... daca o tineti tot asa se duce vestea din ce in ce mai repede despre voi si nu veti regreta...bafta la toata firma..

26 iulie 2010

The best

Pana la proba contrarie...you people are the best..

22 iulie 2010

Mici probleme la livrare

Laptop Toshiba Satellite C650-11X

Livrarea a intarziat o zi fata de data anuntata, desi produsul aparea ca fiind "in stoc".
Nu au fost probleme de calitate cu produsul livrat.

18 iulie 2010

livrare rapidă

Livrarea a fost rapidă şi am primit exact produsul comandat. În plus am gasit înţelegere pt anularea unei comenzi anterioare greşite.

17 iulie 2010

Firma promta si corecta

Firma serioasa cu livrare promta si comunicare amiabila.

17 iulie 2010

O firma foarte buna , cu foarte multe beneficii si foarte ieftine

Comanda am primit'o foarte repede !

16 iulie 2010

Seriozitate

Pentru prima comanda, pot afirma ca totul a decurs mai bine decat asteptam. Plus pentru ceea ce doream aici am gasit un pret foarte bun. Felicitari!

Foarte seriosi

Coletul a ajuns destul de repede. Nu am absolut nimic de reprosat.
A fost prima mea comanda, dar cu siguranta nu va fi si ultima

aproape originala

Imi pare rau ca am comandat in Romania o carcasa ORIGINALA SE K330 din urmatoarele motive....taxe postale pentru 2 plastice foarte mari carcasa ori nu este originala ori este incompleta...am comandat in trecut o carcasa originala de SE K990 din Hong Kong...a venit cu aceleasi taxe de transport dar si cu toate abtibildurile de pe ea inclusiv cu surubelnita ptr montaj....Carcasa trimisa de dumneavoastra este cheala....nu cred ca SONY ERICSSON face carcase de schimb fara chiar sigla lor si eticheta cu numele telefonului .Multumesc ptr rapiditate si rusine pentru produsul livrat

companie serioasa

..mereu le-am primit in termenul precizat... am mai cumprata produse si sunt multumit de ele

14 iulie 2010

Seriozitate si promptitudine

......................

13 iulie 2010

cea mai tare

Promtitudine si respect fata de clienti.
Ramaneti tot asa!

13 iulie 2010

seriozitate, rapiditate

nu numai calitatea produselor, rapiditatea primirii coletului dar cel mai important este ca aveti agenti de treaba.... multumesc

23 iunie 2010

Profesionalism

Livrari ultra rapide, suport telefonic profesional, abilitate la gasirea unor solutii alternative.

22 iunie 2010

cate ar fi trebuit sa dau?

in prim rand,multumesc ca se mai intreaba cate cineva si de parerile.."alora de jos".
in al doilea rand,pt toti cretinii care se refera la durata si promptitudinea serviciilor de transport,aia tine numai de firma respectiva de transport,deci nu are legatura cu altshop.ro!
iar acum sa le spun si celor de la altshop cate ceva:
unu : fara clienti ,voi nu ati exista macar!-poate cel mult virtual!
doi : am cerutde doua ori un display pt un nokia 6220.de ambele ori am cerut in mod express sa mi se aduca cel ORIGINAL!!!!,nu cel despre care spunem noi ca este original,el ,desigur,nefiind cel certificat!
de ambele ori am fost taxat ca si cum l-as fi luat pe cel original!-cum se face,d-lor directorasi??!
trei : programul spune ca se lucreaza pana la 19,nu?atunci poate-mi raspunde cineva,de ce la ora 18:14 in ziua de 22 iunie 2010,nu se mai raspunde de catre nici un angajat la nici un telefon?-asta tot de seriozitate tine,nu?
si patru : oare niciodata nu respectati programul ala de reducere la a doua comanda?nu e mult,e infim,e un nimic,dar ar fi o treaba!-si-ar spune si omul-"uite,ba,astia-s mai altfel decat altii,culmea,se tin si de reducerile alea!"-dar nu e cazul sa ofer eu lectii de marketing directorasilor,nu?

cu multumiri anticipate,as aprecia daca raspunsul mi l-as mai gasi pe face-book si daca ,probabil,data viitoare cand voi cere un nou display,mi se va aduce cel original!
o zi la fel de buna!

Reply from ALTSHOP

23 iunie 2010

Domnule alexandru ceea ce spuneti dumneavoastra nu este adevarat. Ati primit prima oara un display original care dumneavoastra nu va functioneaza din cauza benzii din telefon iar la a doua comanda ati primit inca un display tot ORIGINAL, problema este de la dumneavoastra asa cum vi sa transmis de la service-ul autorizat, problema este din telefonul dumeanvoastra.
1. Ati primit produse ORIGINALE
2. Daca nu ati reusit la ora 18:14 sa va raspunda nimeni asta inseamna ca centrala este full sau colegii mei sunt ocupati cu alte apeluri. Va rugam insistati si nu sunati o singura data apoi lasati feedbakuri negative
3. Dupa cum observam dumneavoastra nu cititi despre aceea "REDUCERE de 1%" acelea se numesc puncte pentru cumparaturi. Vi sa acordat si aprobat punctele dumneavoastra de 1%, tot ce trebuie sa faceti este sa cititi cu atentie detaliile programului http://blog.altshop.ro/puncte-pentru-cumparaturi/

Va rugam cititi cu atentie toate detaliile, contactati un service autorizat unde puteti efectua modificari telefonului, produsele primite sunt exact cele comandate de dumneavoastra

21 iunie 2010

salut

sunt multumit de rapiditatea acestei firme

17 iunie 2010

OK !

SNTETI SUPER OK !!!

17 iunie 2010

Dezinformare, lipsa de comunicare si atitudine a la Romanika si cireasa de pe tort...

17.06.2010:
Una scrie pe site si alta este realitatea. La un anumit produs si dupa ce le-am atras atentia ca scrie ca este pe stoc, nu s-au chinuit sa modifice. Iar d-l de la support m-a poftit sa imi iau banii si sa cumpar de altundeva, in loc sa isi ceara scuze pentru neplacerile cauzate. Ca sa ma intrebe mai apoi daca vreau sa imi iau banutii inapoi. Sunt tare curios ce va fi si cu produsul daca ajunge la ei pana marti sau iar gasesc scuze. Si inca 2 zile curier. Poate plec in concediu pana atunci...
18.06.2010
Ca urmare a recenziei mele 2 ** din 17.06.2010, compania a raspuns prin anularea comenzii, spunand catre paypal "client sunt neserios", desi acolo nu ai cum sa nu platesti in avans si sa fii neserios in acelasi timp. Intreband de ce a fost anulata comanda de catre ei, mi-au raspuns : "Comanda dumneavoastra a fost anulata datorita recenzii de prost gust lasata" ... Deci banuiesc ca nu e bine sa facem recenzii dure. Ma intreb daca si ceilalti au patit la fel, cu recenzii de 1-3 * :D

Cristi şi Florin found this review useful

15 iunie 2010

Promptitudine, Calitate buna

Produsul l-am primit in mai putin o zi de la efectuarea comenzii.
Produsul primit este conform descrierii de pe site, conform comenzii efectuate.

13 iunie 2010

EXISTA IN ROMANIA O COMPANIE DE 5 STELE[ALTSHOP]

pot recomanda oricind aceasta companie;atit pentru serviciile companiei cit si pentru rapiditatea de procesare si executare a comenzilor.cu stima dan galea din caransebes.

10 iunie 2010

*****

Livrare rapida, preturi excelente

7 iunie 2010

Acesibilitate

Usor, simplu, ieftin, calitativ si promptitudine sunt cuvintele care va caracterizeaza, asa ca tineti-o tot asa.

4 iunie 2010

Promptitudine si seriozitate fata de clienti

Am comandat un incarcator pentru telefonul mobil dar mi s-a livrat un alt model, compatibil si la acelasi pret. Am fost contactat la scurt timp de la plasarea comenzii iar coletul a ajuns foarte repede cu factura proforma, factura finala, bonul de casa si certificatul de garantie incluse. Cu siguranta voi mai comanda si pe viitor!

30 mai 2010

Magazin SUPER OK

Am fost contactat foarte rapid dupa ce am facut comanda si produsele mi-au ajuns a doua zi.

28 mai 2010

Felicitari!

Am facut pana acum 3 comenzi la Altshop si niciodata nu am avut vreo problema.
Am fost sunat de fiecare data pentru confirmarea comenzii, am primit SMS si e-mail prin care am fost informat ca produsele au fost expediate, nu am nimic de reprosat.
In plus, cel putin la ce am cumparat eu preturile au fost foarte bune iar produsele de calitate.
In consecinta, chiar daca nu locuiesc in Galati sau in apropiere prefer sa cumpar de la ei pentru ca stiu ca totul va fi ok!

22 mai 2010

merita sa apelati la ei

preturi bune,calitate si promtitudine

18 mai 2010

The best company on-line

Servicii prompte si de calitate la preturi rezonabile si o gama variata de produse noi !!!

17 mai 2010

Va multumesc!

Sunteti prompti. Recomand cu caldura sa cumparati de la AltShop. Rapid si Sigur. O zi buna.

14 mai 2010

Super

Foarte tari.....recomand.

11 mai 2010

ireprosabili

Produse de cal. a I - a, promti si de incredere ! Sunt la a 3 -a comanda si n-am ce sa reprosez. Bravo lor, o companie serioasa si s-o tina tot asa !

6 mai 2010

Excelent!

Este a doua comanda facuta pe site-ul AltShop si pot sa spun ca este una dintre putinele companii cu vanzari online care respecta clientul si se respecta pe sine. Din pacate ceea ce noi tratam ca fiind excelent, in alte tari este o stare de normalitate pentru ca o companie sa reziste pe piata. Inca o data, FELICITARI!

28 aprilie 2010

The best shop from Romania

Este un magazin mult mai bun ca alte magazine online,
are o mare gama de produse si sunt mult mai ieftine ca la alte shopuri online Romanesti
Stiu multi oameni care au cumparat produse de aici si sunt foarte multumiti

• eCks
  • Targu-Jiu, RO
  • 35 puncte
  • 2 Reviews
21 aprilie 2010

Livrare rapida !

5 stele pentru excelenţă absolută !
Recomand cu foarte mare incredere www.altshop.ro
Nota 10 pentru serviciile excelente oferite !

19 aprilie 2010

Seriozitate si promptitudine.

Servicii excelente si livrare rapida. Recomand cu incredere.

17 aprilie 2010

GPS Wayteq x920BT Full Eu

Va multumesc pentru promptitudinea cu care ati raspuns solicitarii mele , produsul este exelent.

16 aprilie 2010

Promtitudine si seriozitate.

produsul a ajuns mai repede decat mi s-a spus ; calitatea produsului excelenta ; simplitate si detalii inteligibile ale conditiilor de comanda si plata a produselor; felicitari !

14 aprilie 2010

Multumesc

Este a doua oara cand comand de la ei. Am fost foarte multumit de serviciile oferite, care se caracterizeaza prin promtitudine, seriozitate si amabilitate de asemenea. Produsul comandat data trecuta a ajuns la timp, in conditii optime si fara nici un fel de complicatii. De remarcat insa preturile care sunt un pic mai mari decat in alta parte, dar eu zic ca merita sa dai un banut in plus si sa fii sigur ca ai marfa exact atunci cand iti trebuie. De cate ori am ocazia o sa continui pe cat posibil sa comand de pe acest site. Recomand cu caldura.

13 aprilie 2010

cei mai buni

nota 10+
continuati asa ca meritati

12 aprilie 2010

RAPIDITATE IN PROCESARE COMENZI

Pana in acest moment e super ok.procesare rapida a comenzii .personal amabil si care dau toate detallile cerute . Superok. Ceea ce ma face sa colaborez si ptr achizitionarea altor produse prin intermediul acestei companii.

Succes

George Mihail

2 aprilie 2010

seriozitate, siguranta, incredere

recomand cu caldura aceasta firma tuturor celora care vor sa achizitioneze ceva online
super multumit

1 aprilie 2010

Foarte Rapid ... si a doua oara.

Este adevarat ca am avantajul ca sunt galatean...dar livrarea a fost efectuata in cateva ore de la comada. Felicitari!

31 martie 2010

firma serioasa

foarte multumit am primit produsul dupa 2 zile. foarte promti. multumesc altshop

29 martie 2010

best

cei ce lucreaza aici intradevar se preocupa de toate detaliile,mi-a placut mult asta,keep going

19 martie 2010

super

super companie.prompti si cu produse de calitate

17 martie 2010

promtitudine, seriozitate, amabilitate

produsul a ajuns repede luni am comandat si miercuri am primit coletul ( comanda prin posta). ar fi bine sa se faca reclama la acest magazin. 10+ o sa recomand tuturor celor care o sa doreasca sa comande online. desi preturile sunt mai mari, merita, dai un ban si ai servicii de calitate. cand o sa mai am ocazia tot de pe acest site o sa comand. tineti-o tot asa si veti avea numai de castigat

17 martie 2010

Seriozitate, amabilitate si rapiditate!..

Seriozitate, amabilitate si rapiditate!... Pacat ca nu gasesti asa ceva la toate magazinele online!...

9 martie 2010

PROMTITUDINE SERIOZITATE EFICIENTA

SUNT MULTUMIT CUM TRATEAZA CLIENTI SI ONOREAZA COMENZILE DECI NOTA 10

Firma serioasa, punctuala

Am acordat 5 stele formei, nu ma asteptam sa fie atat de prompta si serioasa, nu auzisem de ei, dar sunt super ok.Desi nu am luat decat o husa pemtru telefon, mi-au lasat o impresie buna!

produs care nu functiona

am comanadat si eu doua neoane de aici,pana aici totu era bine dar cand am puse neoanele in Pc unul dintre ele nu functiona.asa ca nu stiu ce sa zic aveti grija ce cumparati.

5 martie 2010

foarte ok ca si companie

foarte gentili si foarte comod ca livrare comenzi

26 februarie 2010

Pacat....

Am comandat doua produse din care unul ,un micro M2 de 4Gb de la Sandisk.A doua zi de la lansarea comenzii am fost sunat si mi s-a comunicat ca acest produs nu mai este disponibil dar ca mi se ofera unul identic de la Sony.Identic in acceptiunea dansilor insemnand aceeasi capacitate pt ca adaptorul USB cu care venea cel de la Sandisk lipsea in acest caz.La solicitarea mea ca adaptorul sa nu lipseasca mi s-a oferit alternativa unui Lexar,singurul care dispunea si de adaptor.A treia zi am fost sunat si mi s-a comunicat ca nici Lexar-ul nu mai e disponibil asa ca am renuntat la idee si am optat doar pt livrarea celuilalt produs.

20 februarie 2010

Servicii de calitate

Cumpar pentru prima data, de la compania altshop si sunt surprinsa in mod placut,de seriozitatea care au dat dovada.Au respectat intocmai toate demersurile.

16 februarie 2010

Servicii de calitate

Primul contact cu altshop.ro a fost in legatura cu un driver pentru o camera web. Cu toate ca nu eram clientul lor mi-au oferit un link FTP de unde am descarcat driverul. Dupa un timp am inceput sa fac comenzi la ei, mai ales ca sunt printre putinii care folosesc livrarea prin Posta Romana, pe care o folosesc exclusiv de cand am avut neplaceri cu Fan Courier. Comenzile sunt procesate rapid, iar livrarea este prompta.

13 februarie 2010

Very good site and very useful.

Very good site and very useful. But unfortunately I'm in Aiud and I think I find something close to Alba.

11 februarie 2010

Simi

Am primit ceea ce mi-am dorit si asta arata ca aveti seriozitate si produse de calitate(in dec.a fost vremea rea si tot au mers treburile O.K.).Am mai facut o comanda si astept acelasi serviciu de calitate.Tineti-o tot asa si o sa fi-ti primii.

10 februarie 2010

Livrare prompta, pret bun

Foarte multumit de companie, mi-au livrat produsele foarte rapid, preturile - cel putin la accesorii Nokia - sunt foarte bune. Personal foarte amabil

8 februarie 2010

firma /altshop/ e marfa

am fost foarte multumit de produsul pe care l-am comandat , este o firma serioasa din punctul meu de vedere

5 februarie 2010

...

Preturile sunt ok, comanda a venit foarte repede. o sa mai apelez la ei.

4 februarie 2010

absolut in regula

Solicitudine,cunoasterea produselor si limbaj civilizat!Livrare prompta,produse de calitatea afisata si chiar din cele mai dificil de gasit !Voi mai apela !

Simplu Prompt Corect

Comanda s-a facut usor, am primit rapid factura proforma iar livrarea s-a facut in 24h. Pretul indicat a fost cel real fara comisioane ascunse. Recomand fara rezerve.

Pret, calitate, seriozitate

Preturi bune, foarte seriosi si amabili. Livrarea a fost in timp foarte bun. AAA+++++++++, adica 10 cu steluta :)

Excelenta.

Foarte prompti,livrare rapida,stii in orice moment statusul comenzii,si un serviciu de relatii cu clientii foarte bun.FELICITARI!

Servicii ireprosabine

Serviciul clienti foarte prompt.
Comenzi preluate rapid si expediate fara intarzieri.
Recomand

2 februarie 2010

Santeti seriosi,mentineti-va asa.

A fost totul de nota 10 data asta.Am luat un Tv tuner stand alone Leadteck,in 27 de ore a ajuns la mine...merge singur,il bagi in priza si o ia ca un TV normal.Un sfat pentru toti cumparatorii:inainte de comanda finala data pe net,informati-va cat mai mult si pe forum si pe net si la vanzator Altshop despre produsul ce-l vreti ! nu daca il are...ci restul ce inseamna informatie.In felul asta veti lua de fiecare data ceea ce aveti nevoie 100%,ceea ce se potriveste exact dorintelor dumneavoastra in functie de ceea ce vreti sa cereti de la produsul respectiv .

27 ianuarie 2010

Super !

Serviciu excelent,rapid,produse de calitate,comunicare foarte buna .

abonat la ei

sunt abonat la ei :D , livrare rapida si gratuita - o gama larga de produse noi si promotii

Call center de nota 10

Am sunat, am comandat si am primit exact la ce ma asteptam. Sunt oameni de cum avem nevoie in Romania, vorbesc foarte frumos si calm, si mi-au raspuns la toate intrebarile cicalitoare

Foarte fericit

Produsele sunt excelente, preturile super bune, am primit azi laptopul comandat si multifunctionala si in 2 zile le-am primit ambalate impecabil. Livrarea a fost foarte ieftina si buna. Multumesc si recomand magazinul online altshop.ro

Andreea87 found this review useful

24 ianuarie 2010

ii ok

ii ok,nu am avut probleme

livrare in aceeasi zi

Este singurul magazin online din oras care merita sa existe aici si in toata tara, livrarea, comenzile si multe altele de nota 10. Aveti cel mai bun rating din partea mea.

20 ianuarie 2010

altshop, o firma foarte serioasa

Un magazin foarte bun, o firma foarte serioasa, un personal foarte amabil ... Multumesc pentru comenzile livrate.

prompti si serviabili

mai rar o firma care sa-ti confirme comanda prin email, sms si telefon, si asta pentru o suma mica.

Firma este serioasa

Desi am comandat intr-o zi de vineri (ora 15:45) si conform regulametului lor, vineri marfa fiind pe stoc, trebuia sa mi-o livreze in ziua respectiva, au zis ca o expediaza luni urmand ca marti sa ajunga la destinatie prdodusul comandat. In fine s-au tinut de cuvant si marti a ajuns produsul.
Am comandat de vreo 2-3 ori si intotdeauna mi-au trimis exact ce-am comandat cu factura si certficat de garantie, au respectat pretul produselor si nu au fost greseli de completare a facturilor sau certificatelor de garantie.
In ceea ce priveste preturile se pare ca nu sunt asa de lacomi ca alte magazine online insa ar putea oferi preturi si mai mici deoarece aceleasi produse sunt si pe alte site-uri la pretui mai mici insa nu poti sti daca magazinele respective sunt serioase.

Dumitru found this review useful

19 ianuarie 2010

Firma serioasa

Firma serioasa, produse de calitate... Recomand...

19 ianuarie 2010

Recomand

Am comandat o gramada de componente pentru calculator de la ei, atat pentru mine cat si pentru cunoscuti. Mi s-a intamplat sa ajunga si la garantie si nu am avut motive sa ma plang. Foarte corecti si foarte prompti.

17 ianuarie 2010

Recomandare

Aveam nevoie de un cablu de date pe care l-am mai gasit doar la Altshop. L-am comandat pe net, am fost sunat sa confirm comanda si l-am primit a doua zi. Foarte comod!

16 ianuarie 2010

Suport de birou si incarcare Apple iPhone 2G, 3G Original

Oameni buni, sa nu credeti ca tot ce zboara se mananca si tot ce e original e pe bune. In "suportul" acesta nu intra un iphone3g, nici daca-l tii cu toata forta. Capacul telefonului este curbat iar linia "suportului", spatele, este dreapta ... cum naiba sa potriveasca? Am sunat la Altshop si dl cu care am vorbit zice ca si ei au Iphone si ca, da, trebuie putin apasat dar sta fara probleme in "suport".
Total nemultumit. Am mai cumparat, printre altele, o husa de silicon, rosie ... arata ca o carpa ... Restul produselor sunt ok dar e vorba de niste folii de protectie ecran si un incarcator de SE ...
Recomandare: sunati inainte, informati-va si apoi comandati.

14 ianuarie 2010

Promptitudine si calitate

Servicii excelente, comunicare optima. Sunt foarte multumit. Voi reveni cu alte comenzi si voi recomanda compania si prietenilor. Leonid Gheorghita

13 ianuarie 2010

cei mai buni

Am comandat deja a treia oara produse la Altshop.Nu ma asteptam sa primesc produsul a doua zi ,avand in vedere distanta pana la Resita.Sunt incantat sa colaborez cu astfel de oameni,pentru prima data am simtit ca locuiesc in Europa.Am recomandat tuturor colegilor si rudelor acest magazin.Va multumesc.

12 ianuarie 2010

super

apreciez promptitudinea dumneavoastra

10 ianuarie 2010

Servabilitate ce lasa de dorit...

Am facut si eu prima comanda la acest magazin, amanata de pe miercuri pe sambata, adica azi... si de pe sambata pe o data nestabilita... adica in viitor...in conditiile in care produsul era afisat pe site cu "Stoc Limitat", am fost anuntat ca de fapt stoc nu exista si asteapta stoc la furnizor, iar furnizorul le-a dat termen pe vineri si ei promiteau sa livreze sambata, apoi furnizorul n-a mai primit marfa si sanatate.
Daca nu lucrati cu furnizori seriosi, asta e soarta...

10 ianuarie 2010

O firma serioasa!

Foarte seriosi, foarte prompti, produse de calitate!

8 ianuarie 2010

nu am primit toate detalile!!!

produsul a ajuns la timp intradevar si in stare buna!
am achizitionat un convertor avg in av(tv)
scrie in descrierea lui pe site ca este compatibil cu orice laptop
ei bine,nu-i asa! la al meu nu merge :(
am placa grafica ati radeon xpress 1100 si nu-mi reda imaginea completa pe TV
va rog daca totusi ma puteti ajuta
multumesc

8 ianuarie 2010

SUPER

SUPER - REPEDE SI BINE! MAI RAR ASA SERVICII.
MULTUMESC MULT

7 ianuarie 2010

cea mai buna companie din sistem

am ales 5 stele pentru firma deoarece isi onoreaza imediat comenzile si foarte rapid :)

AFARĂ E VOPSIT GARDU`

1) Deşi pe site la unul din produse comandate există simbolul "Livrare gratuită în raza depozitelor ALTSHOP", realitatea înscrisă pe factură şi transmisă mie şi telefonic este alta (Noi suntem o firmă din Galaţi - nota mea: ştiam, deci comanda poate fi livrată prin Poşta Română sau prin curier). Păi eu locuiesc în cartierul Dămăroaia, iar depozitul firmei (NU firma) este pe şos. Odăi.
2) Deşi am primit confirmare pe e-mail de procesare a comenzii pe 29.12.2009, suntem pe 07.01.2009, au trecut 7 zile lucrătoare (29-31.12.2009, respectiv 04 - 07.01.2009) şi am primit astăzi e-mail că a fost expediată comanda prin curier, DECI LA ACEASTĂ DATĂ ÎNCĂ NU AM PRIMIT COMANDĂ.
ORICE ALTE COMENTARII SUNT DE PRISOS.

Reply from ALTSHOP

7 ianuarie 2010

Cred ca nu sunteti atenti la detalii, in perioada 25 decembrie 2009 - 5 ianuarie nu am avut program de lucru, asa cum apare in magazin si in sectiunea contact. Asteptam sa ne contactati sa clarificam problema.

1 ianuarie 2010

Sunt client fidel, niciodata nu am fost dezamagit !

Sunt client fidel de mult timp si pot spune ca fiecare comanda a fost tratata cu seriozitate si rapiditate maxima!
Ba chiar mai mult, am avut un colet prin Posta Romana care s-a intors inapoi din cauza Postei iar cei de la Altshop mi-au trimis din nou coletul fara a imi cere vre-o taxa suplimentara ! SUNTETI CEI MAI TARI !

Andreea87 found this review useful

24 decembrie 2009

JOS PALARIA !

Preturi foarte bune,promptitudine si seriozitate maxime,intr-un cuvant,EXCELENT!
SARBATORI FERICITE !

21 decembrie 2009

Un magazin mai mult decat decent

Am primit produsul in timp util, am primit raspunsuri la timp si eficace si serviciul clienti a fost prompt si deschis la minte. Recomand oricui doreste o comanda sigura si avantajoasa.

16 decembrie 2009

Servicii exceptionale

seriozitate, profesionalism

12 decembrie 2009

Seriosi

Este a doua comanda pe care o fac la dumneavoastra si am recomandat acest site/magazin si altor persoane deoarece: am primit coletul mereu in timpul specificat, am avut o problema hardware cu notebook-ul la prima comanda si in cel mai scurt timp mi-a fost inlocuit. Este un loc serios si prompt.

Avem și mai multe rating-uri

Vizionează toate 156 rating-urile

25 aprilie 2009

a intarzit dar e ok...

AnonimTNT

1 ianuarie 2009

Am comandat un Saitek Cyborg Evo . Cei de la Altshop...

catoiucatalin

1 ianuarie 2009

Sunt foarte multumita de magazinul online Altshop si de aceea...

iamandiionut

1 ianuarie 2009

Am ales magazinul Altshop pentru cumparaturile mele si sunt...

DISTRIBUŢIE RATING

surse

trustpilot utilizatori (128 Recenzii)
compari.ro (20 Recenzii)
shopmania.ro (8 Recenzii)

ALTSHOP Support

About this company

ALTSHOP.RO Magazin online cu livrare imediata in toata Romania. ALTSHOP este marca inregistrata si apartine in totalitate firmei ALTSHOP SRL

Contact information

Write to contact@altshop.ro
Call on 0752207020
We live here str. brailei nr. 88
800545 galati
Romania

Alternatives to sc altshop srl

6 reviews

Shopmag

Laurentiu : "Am dat comanda la 10 ziua , mi s-a confirmat comanda in max 30 min, iar livrarea produselor a fost in aceeasi zi. Produsele au ajuns in stare perfect" Citeşte mai mult

4 reviews

Kumparaturi

Traian : "Vreau sa remarc profesionalismul celor de la kumparaturi.ro, oamenii care au dat atentie cererii mele speciale si au rezolvat cu succes doleantele mel" Citeşte mai mult

16 aprilie 2009
6 reviews

Azerty

Vlad N : "E prima data cand cumpar de la ei, am comandat o pereche de casti Sennheiser, la un pret bun fata de alte magazine. Foarte civilizat, m-au sunat ca sa" Citeşte mai mult

19 aprilie 2010

altshop · altshop.ro · magazin online Adaugă categoria

Download TrustGuard

Fă distincţia între companii bune sau rele când foloseşti Google.

Access information from Trustpilot in your google searches.

Download TrustGuard
found this review useful. Agree? 0 found this review useful şi